Врачи отоларингологи (Сурдолог) в Киеве (метро Политехнический институт)

Сергей Костенко
Очень грамотный, чуткий и приятный врач. Рекомендую, не пожалеете
Думаю, що знайдеться мало людей, які б після консультації у лікаря отоларинголога Неділі Ірини Сергіївни , залишилися б не в захваті.Вона дуже розумна, вихована, з відчуттям такту , по справжньому співчуває своїм пацієнтам.І я вірю, що вона також від щирого серця бажає їм швидкого одужання,а не для галочки сказавши,як роблять інші.
Платон
Лікар Неділя Ірина Сергіїївна чудовий лікар-отоларинголог.З першої нашої зустрічі стало зрозуміла, що ця людина на своєму місці і займається своєю справою.Вона детально оглянула моє горло, назначила деякі обстеження та прийнялась до лікування.Відразу ж попередила , що на це знадобиться час та терпіння .Все і справді пройшло і я тепер абсолютно здоровий завдяки їй!
Была в клинике первый раз, все понравилось! Очень хороший врач мне попался Лесница Юрий Владимирович, хочу выразить искреннюю благодарность за внимательное отношение. В его глазах есть то, что успокаивает пациентов, обнадеживая и оправдывая их надежды.

К сожалению,

по направлению "Отоларинголог" врачей и докторов в Киеве возле ст. метро Политихнический институт на сайте likarni.com не найдено.

Вы можете выбрать другого специалиста в Вашем городе

Найти доктора

Детский отоларинголог
Киев Петропавловская Борщаговка, ул. Ярослава Мудрого 66А-66Б р.Святошинский
Киев с. Софиевская Борщаговка, ул. Петровская, 1 (ЖК Барселона)
Отоларинголог, детский отоларинголог
Отоларинголог, детский отоларинголог, сурдолог