ЛОР-центри та Центри слуха Беттертон

Оплата карткою
Безкоштовна парковка
Дитяча кімната
Пн — Пт: 09:00-18:00

ЛОР-центри та Центри слуху «Беттертон» більше 10 років спеціалізуються на передовій сурдології та отоларингології, надаючи пацієнтам весь арсенал послуг з аудіологічної діагностики, підбору та налаштування апаратів для слухової корекції, виготовлення індивідуальних вкладишів, беруш тощо, а також реабілітації та адаптації після слухопротезування. Займаються діагностикою та комплексною терапією запальних, інфекційних та хронічних патологій ЛОР-органів.

Медичні клініки мережі Беттертон обладнані високоточним та сучасним обладнанням для проведення апаратної, комп'ютерної та цифрової діагностики слуху, що понад 10 років надає консультативну та терапевтичну допомогу пацієнтам в Києві, Київській області та у Львові. Прийоми у центрах проводять кваліфіковані фахівці - лікарі-отоларингологи, які володіють передовими технологіями і методиками в області аудіології та отоларингології.

Перелік послуг, що надаються в «Беттертон»:

• Комплексна діагностика слуху.
  • Проведення повного спектру аудіометричних досліджень: порогова і тональна аудіометрія, тимпанометрія, імпедансометрія, діагностика слуху для немовлят методом отоакустичної емісії (ОАЕ), відеоотоскопія.
  • Комп'ютеризований підбір і налаштування слухових апаратів.
  • Консультативний прийом і амбулаторний супровід отоларинголога.
  • Ексклюзивний продаж цифрових апаратів для корекції слуху Starkey Hearing Technologies.
  • Персональне виготовлення слухових апаратів у США на підставі 3D зліпка вушного каналу.
  • Індивідуальне виготовлення захисних беруш, вушних вкладишів та гідроплагів (гідроізоляційних беруш)
  • Персональний підбір, навчання і продаж апаратів для формування голосу ROMET, які дають можливість говорити пацієнтам, у яких повністю або частково відсутня гортань (операція, травма, рак).
  • Сервісне обслуговування апаратів для корекції слуху (гарантійне і після закінчення терміну гарантії).
  • Сурдопедагогічний супровід дітей та дорослих, логопедія та корекція порушень мовлення і слуху, реабілітація та адаптація після слухопротезування.

Кожен ЛОР-центр та Центр слуху «Беттертон» спеціалізується на лікуванні ЛОР-хвороб:

• вуха (гострий зовнішній отит, гострий середній отит, отомікоз, сенсоневральна туговухість);
  • горла (хронічний тонзиліт, гострий і хронічний фарингіт, ангіна, гострий ларингіт, фарінгомікоз);
  • носа і навколоносових пазух (гострий риносинусит, гострий фронтит, алергічний риніт);
  • порушення голосу (фоніатрія), реабілітація голосу після операцій.

Мережа «Беттертон» є партнерами і ексклюзивними представниками провідних компаній з виробництва апаратів для корекції слуху і голосу в Україні: «Starkey Hearing Technologies», «DETAX», «ROMET»

або телефонуйте:

• Лікарі
  • Акції
  • Пропозиції

ЛОР-центри та Центри слуха Беттертон, ціни на послуги:

Ціни послуг можуть незначно відрізнятись. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Консультация ведущего ЛОР-врача с эндоскопией 1 110
  • Консультация сурдолога с эндоскопией 900
  • Занятие с логопедом (1 урок) нет 600

Відгуки ті оцінки клініки

Оціните клініку по 10-и бальній шкалі
(відмітка "10" є найвищої оцінкою)
Олександра
Чуловий центр! Була на ЛОР консультації, а після цього на повторній. Це ТОП!
Гофман Виктор Филипович
Рекомендую всем у кого проблема со слухом.Приветливая,приятная обстановка,качественная диагностика,подбор и настройка аппарата.Особая благодарность Ларисе Ивановне Дидикало, это специалист высокого класса Огромное спасибо Вам.
Тетяна
Клініка чудова.Персонал і лікарі чудові ввічливі.Завжди вислухають і порадять.
Серветяк Дарья Владиславівна
Гриб Наталія Іванівна
Петруха Ігор Васильович
Професійна допомога, якість обслуговування на високому рівні
Малихін Андрій Анатолійович
Ніна Миколаівна
Профільний центр, гарний спеціаліст, всім рекомендую
Згурська Людмила Миколаївна
Чудово
Наталія
Моя донька ходить на заняття до кваліфікованого спеціаліста логопеда Цвігун Анастасії Тарасівни) ми дуже задоволені результатами, після кожного заняття ми радіємо) Дитина ходить на заняття з задоволенням, бо дитині цікаво. Наш логопед це прекрасна людина, гарний спеціаліст) ми дуже і дуже вдячні Анастасії Тарасівні за її працю❤️❤️❤️
Згурська Людмила Миколаївна
Все добре
Носовський ЛеонідПетрович
08.10.2024 вперше відвідали з чоловіком Центр слуху Беттертон на Саксаганського. Безмежно вдячні лікарю Дидикало Ларисі Іванівні за чуйне і уважне ставлення, надану професійну консультацію і допомогу по підбору слухового апарату, за виявлену турботу і вирішення проблем із станом вух. Щиро дякуємо адміністраторам за чудову, приємну і затишну атмоферу та уважне і турботливе ставлення до нас - людей поважного віку! Окрема подяка за смачну каву! Хто хоче з приємністю вирішити свої проблеми із слухом та відчути увагу і повагу до себе - вам шлях до цього Центру. Не пошкодуєте! Будемо рекомендувати його своїм друзям і знайомим! Бажаємо колективу подальших успіхів!
Шовкова Поліна Антонівна
Гарно здивована, все було на висоті
Лариса
Дуже гарний лікар.Гарне обслуговування.Катерина Сергіївна досвідчений лікар і має гарне ставлення до пацієнтів.Візитом задоволена дуже.Рекомендую!.Звертайтесь до цього лікаря.
Штокаль Галина Ярославівна
Кваліфікований, привітний персонал.Дякую!
Щур Степан Маркович
Дуже задоволені прийомом, фахівці своєї справи
Лозова Уляна Дмитрівна
Ок
Бірюкова Ніна Василівна
Ревенко Мілана Русланівна
Дякую, все було на вищому рівні, лікар знайшла підхід до дитини і діагностика пройшла чудово)
Папірненко Олексій Олександрович
Все Ок!
Копенко Марина Михайлівна
Задоволена обслуговуванням . Все було чудово , всі робітники чемні та ввічливі. Відповідали на всі мої питання, пояснювали що робити .
Ярмош Наталія Георгіївна
Євстратов Володимир Іванович
Прокопенко Валентина Олексіївна
Безверха Лілія Каршабеківна
Задоволена
Семенко Володимир Анатолійович
Все добре
Лисоконь Тимофій Олександрович
Нам порадили цю клініку,і мені і моїй дитині сподобалось,лікар дуже досвідчена в своїй професії,тому і я буду радити своїм знайомим.
Кучерешко Олексій Викторович
Все добре, чемно зустрічають, кваліфіковано відповідають
Стефанюк Олег Володимирович
Персонал приємний
Раїса
За порадою знайомих, звернулися в клініку БЕТТЕРТОН, бо має проблеми зі слухом моя сестричка, і не пожалкували! Лікар Алла Петрівна - від Бога! Обстежила, все провірила, просто, доступно, прфесійно все розказала, показала, підібрала слуховий аппарат і " заставила" нас чути навколишній світ - ДЯКУЄМО!!! Хочу ще відмітити приємну атмосферу клініки, яку створюють її працівники і помітне бажання допомогти людям! Адміністратор Марина, постійно привітна, чуйна, уважна, завжди зателефонує, нагадає і пригостить смачною кавою, або чайком, ну хто,що любить! ДЯКУЄМО!!!

Лікарі клініки ЛОР-центри та Центри слуха Беттертон

Оганян Кристина Альбертовна
Отоларинголог, сурдолог
Палферова Ассоль Владимировна
Отоларинголог (дорослий і дитячий), Сурдолог, Слухопротезист
Киян Юрий Владимирович
Консультація від 170 грн.
Дроздова Виктория Александровна
Слухопротезіст
Романів Наталія Іванівна
Герасимова Юлия Александровна
Спеціаліст з діагностики слуху і слухопротезування
Бойко Алла Петровна
Слухопротезист, Аудіометрист