Сервис "Лікарні" является БЕСПЛАТНЫМ для пациентов и не содержит никаких скрытых комиссий.

Політика конфіденційності

Команда ТОВ «ЛІКАРНІКОМ» щиро і відповідально запевняє вас в тому, що ми робимо і будемо робити все можливе, щоб конфіденційність нашого спілкування була на найвищому рівні.

Ми сприймаємо наше спілкування як суто конфіденційне і таке, яке ні за яких обставин, крім випадків, передбачених чинним законодавством України, не стане надбанням третіх осіб.

Нас турбує наше ім'я: надійної та конфіденційної компанії, що робить все можливе, щоб наші клієнти були задоволені!

ТОВ «ЛІКАРНІКОМ» (у тексті — «Адміністратор») забезпечує конфіденційність та сохранність персональних даних користувачів, які можуть бути використані на веб-сайті www.likarni.com (далі — «Сайт») або при замовленні послуг за допомогою Сервісу Likarni.com (далі — «Сервіс»).

Адміністратор має право змінювати Політику конфіденційності, що існує, в будь-який час без додаткового повідомлення. Усі зміни умов Політики конфіденційності будуть розміщені на Сайті та набирають чинність з моменту публікації.

Подальше використання Сервісу після внесення яких-небудь змін в політику конфіденційності означає беззастережне сприйняття користувачем(клієнтом) цих змін.

Отримання і обробка даних

Адміністратор обробляє персональні дані користувачів Сервісу на умовах, що є предметом цієї угоди.

Користувач приймає умови, що існують з моменту початку користування Сервісом шляхом реєстрації на Сайті або оформлення онлайн-заявки, або звернення до колл-центру.

Використовуючи послуги Сервісу (реєструючись на сайті, оформляючи онлайн-заявку, звертаючись до колл-центру Сервісу), Користувач підтверджує, що дає згоду на обробку персональних даних яким-небудь чином, передбаченим положеннями Закону України «Про захист персональних даних».

Користувач погоджується, що Адміністратор отримує право зберігати та обробляти, в тому числі автоматично, всю інформацію, що відноситься до персональних даних Користувача, в тому числі їх отримання, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення, використання, поширення (також через Інтернет), знеособлення, блокування, знищення. Адміністратор забезпечує конфіденційність і безпеку персональних даних при обробці.

Персональні дані Користувача використовуються для:

  • надання обраної Користувачем послуги;
  • надання доступу до Сайту, для поліпшення якості Сервісу;
  • надання Персональних даних Користувача обраної клініці (лікаря);
  • формування облікового запису Користувача на Сайті, отримання прав доступу до сервісів Особистого кабінету Користувача;
  • інформування Користувача про зміни або доповнення до Сервісу, про наявність яких-небудь інших послуг, що надаються Адміністратором;
  • оцінки якості обслуговування;
  • здійснення маркетингових ходів Адміністратора;
  • подачі скарг й відповіді на подані скарги;
  • захисту прав і законних інтересів споживачів і третіх осіб відповідно до чинного законодавства України.

Адміністратор зобов'язується не передавати особисті дані Користувача третім особам, за винятком тих випадків, які передбачені Правилами сервісу https://likarni.com і нормами чинного законодавства України.

Адміністратор має право використовувати Персональні дані Користувача для електронної розсилки нової інформації, спеціальних пропозицій, оформлення замовлення і надання послуг.

Згода на збирання та використання персональної інформації

При використанні сервісів Сайту, Адміністратор просить Користувача надати Персональні дані, які потрібні для активації облікового запису на Сайті, надання Користувачеві Сервісів, взаємодії з Користувачем з приводу його облікового запису, для інших цілей, викладених в цій Політиці конфіденційності.

Ім'я, номер телефону, адреса електронної пошти або інша інформація про Користувача можуть знадобитися для надання доступу до Сервісу.

Також Користувачеві пропонується ввести пароль для доступу в Особистий кабінет, який також є частиною облікового запису Користувача.

Надаючи персональні дані, Користувач добровільно погоджується на зберігання, використання та розкриття такої інформації.

Користувач підтверджує, що досяг повноліття і є дієздатним згідно з чинним законодавством України.

Розкриття інформації

Адміністратор має право розкрити Персональні дані користувачів третім особам тільки для надання послуг Сервісу або у випадках, передбачених чинним законодавством України.

Даний Сайт може містити посилання на інші інформаційні ресурси, Адміністратор не несе відповідальності за зміст інших сайтів.

Безпека та відповідальність

Адміністратор вживає всіх можливих заходів, щоб запобігти несанкціонованому доступу до Персональних даних користувачів Сайту. При цьому Адміністратор попереджає, що передача даних через Інтернет, мобільний або бездротовий пристрій не гарантує безпеку на 100 відсотків.

Адміністратор не несе відповідальності за правдивість Персональних даних або іншої інформації, наданої Користувачем або третіми особами.

Користувач несе відповідальність за поширення неправдивих персональних даних або за використання персональної інформації третіх осіб згідно з чинним законодавством України.

Адміністратор наполегливо рекомендує не розголошувати свій пароль облікового запису Користувача на Сайті.

Адміністратор не несе відповідальності за використання третіми особами персональної інформації, яку Користувач повідомив третім особам.

Також Адміністратор не несе відповідальності за зміст персональної або іншої інформації, яку Користувач отримав від третіх осіб.