Отоларингологи в Черкасах
Консультация отоларинголога в клініці «ON Clinic» | 450 |
Консультация отоларинголога, фоноринголога в кліниці «Лікар Ковальчук, Сімейна клініка » | 600 |
Консультация первичная отоларинголога (взрослый и детский) в кліниці «Анатомія здоров'я (Anatomia)» | 600 |
Повторная консультация отоларинголога в кліниці «Ваш лікар поруч, центр сімейної медицини в м. Сміла» | 500 |
Повторная консультация отоларинголога в кліниці «Ваш лікар поруч Центр сімейної медицини» | 500 |
Консультация врача в динамике в кліниці «Інтегро плюс, медичний центр» | 500 |
4 відгука
Яна
Відмінно
Наталія
Висловлюю велику подяку лікарю Бершадській Вірі Сергіївні за високий професіоналізм, поважне ставлення до пацієнтів, швидке вирішення питання щодо проведення операції по видаленню аденоїдів, та післяоперційне піклування про здоров'я пацієнта. Однозначно рекомендую цього лікаря!
Наталя
Лор Бершадська В С найкраща,завжди на звязку,допомогає і консультує ,кваліфкований лікар,ми звертаємось тільки до неї
04 вересня '24 г.
ЛЮДМИЛА
Хочу висловити подяку Лікарю і Людині з великої літери Бершадській Вірі Сергіївні. Я завжди з синочками звертаюсь до неї за консультацією і Віра Сергіївна завжди вислухає, допоможе ,розложить все по поличках. І навіть на цей раз не було можливості приїхати та Віра Сергіївна не відмовила в консультації онлайн і все роз'яснила і відкорегувала лікування дитині.
Дякую Вам! Побільше б таких відповідальних відданих своїй справі лікарів.
Рекомендую всім і дорослим і діткам.
Отоларинголог Фоніатр
Петр Николаевич - кандидат медицинских наук и доктор философии со специализацией в новейших методах диагностики и лечения ЛОР-органов. Он владеет всеми классическими и нетрадиционными методами лечения ЛОР заболеваний. Петр Николаевич регулярно проходит стажировку и мастер-классы в ведущих научных и медицинских центрах Европы и США. Он активно выступает в качестве докладчика и посетителя международных конференций.
Консультація 600/500 грн.
вул. Гоголя 219
Завідуюча отоларингологічного відділення КНП ЧОДЛ ЧОР. Головний позаштатний отоларинголог Черкаського УОЗ за спеціальністю "дитяча отоларингологія". Має медаль та почесну та грамоту за особливі заслуги перед Черкащиною від 17.06.18 року.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-13
вул. Верхня Горова 36/1
Лікар займається лікуванням і профілактикою запальних і бактеріальних захворювань вуха, горла і носа. В обов'язки спеціаліста входить медикаментозна терапія ларингіту, тонзиліту, фарингіту, отиту. Додатково усуває сірчані пробки, витягує з ЛОР-органів сторонні предмети.
вул.Байди Вишневецького 49
Варивода Іван Володимирович
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-13
м. Сміла, вул. Незалежності, 35
Стегній Наталія Миколаївна
Використовує сучасні методи лікування та діагностику. Тільки доказова медицина.
м. Сміла, вул. Незалежності, 35
Нікіфорова Алла Григорівна