Сторінка 31. Приватні лікарі у Львові
Знайдено 1044 лікаря
Любов
Професіонал своєї справи, тактовний, ввічливий, добрий. 18 лютого проводив анастезію під час лікування зубчиків мого 2х річного синочка. Ми приїхали із Вінниччини і не пошкодували! Дякую чудовому спеціалісту, усе докладно пояснив до та після анастезії.
Любов Загородня
18 лютого брав участь у лікуванні зубчиків мого 2х річного синочка у клініці "ММ" Чудовий спеціаліст, толерантна, ввічлива людина. Рекомендую усім!!!
Марія
Ми дуже задоволені професіоналізмом нашого улюбленого лікаря Максимчук Соломією Ігорівною. Я щаслива що можу отримати хорошу консультацію у будь яку хвилину.
02 липня '17 г.
АННА
Чудовий спеціаліст!!!
22 грудня '16 г.
Сімейний лікар, Педіатр
Лікар сімейної медицини. Займається лікуванням та діагностуванням хвороб загального терапевтичного профілю, лікує гострі респіраторні захворювання, різноманітні алергічні прояви, хвороби судинної та дихальної системи. Закінчила Львівський національний медичний університет ім. Д. Галицького.
Анестезіолог
Володимир Андрійович дитячий лікар-анестезіолог, проводить супровід складних операцій, у тому числі і під медичним наркозом. Має вищу кваліфікаційну категорію, ступінь к.м.н.
Пластичний хірург
Василь Степанович пластичний хірург вищої кваліфікаційної категорії, комбустіолог. Лікар спеціалізується на відновлювальній хірургії.
Дерматовенеролог Заяць Марта Олегівна володіє методиками апартної косметології. Також проводить різні види пілінгів.
Косметолог
Ольги Судник надає консультаційні послуги, проводить діагностичні огляди. Виконує різноманітні доглядові процедури. Лікар займається терапією акне, целюліту, алопеції, куперозу. Виконує воскову депіляція та шугаринг, пілінг та різні види чистки обличчя. Практикує мезотерапію, обгортування, ревіталізацію, іонофорез, електротерапію.
Консультація безкоштовно
Радіолог
Доктор Євтух Вероніка Петрівна спеціалізується в області радіологічної діагностики, комп'ютерної томографії. Надає консультації діагноста. Досконало володіє методиками дослідження серця на КТ. Здійснює розшифровку результатів досліджень, постановку і уточнення діагнозу. Проходила стажування по спеціальності в Польщі та Австрії.
Акушер-гінеколог, дитячий гінеколог
Лікар спеціалізується на терапії запальних та інфекційних захворювань репродуктивної системи. Основний напрямок діяльності — планування вагітності й участь у родовому процесі. Готує до виношування дитини, коригує цикл. Приймає пологи, надає комплексні послуги з усунення розривів, травм та інших ускладнень. Працює з дітьми та підлітками, проводить планові огляди, веде профілактику.
Терапевт, лікар-УЗД
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань дихальної, серцево-судинної,
травної, сечовидільної, кровотворної систем. Навчає принципів здорового харчування.
Допомагає розібратися в причинах поганого самопочуття(відсутності енергії, загальної слабкості, швидкої втомлюваності, випадіння волосся) та позбутися дефіцитів вітамінів та мінералів. Проводить ультразвукову діагностику відповідно до сучасних рекомендацій.
УЗД-спеціліст
Доктор Свідрик Вікторія Володимирівна — спеціаліст з ультразвукової діагностики. Основний напрямок діяльності — допплерографія. Проводить транскраніальну допплерографію, дуплексне сканування артерій та вен верхніх та нижніх кінцівок, судин щитовидної залози, нирок, черевної аорти та її вісцеральних гілок. Також виконує ультразвукові дослідження органів черевної порожнини та заочеревинного простору, щитовидної залози, молочних залоз, органів малого тазу. Надає консультації діагноста. Постійно підвищує професійний рівень, навчається у передових національних школах УЗД.
УЗД-спеціаліст, Акушер-гінеколог
Врач гинеколог, диагност высшей квалификационной категории, специализируется на терапии дисплазии влагалища, климактерических расстройств и нарушений менструального цикла. Оказывает консультативные услуги по диагностике и лечению трихомоноза, патологий шейки матки, уреаплазмоза, женского бесплодия и хламидиоза. Специалист в колькоскопии и УЗИ диагностике Бевз Юрий Анатольевич член Ассоциации акушеров-гинекологов Украины.
Консультація від 600 грн