Кабінет пластичного хірурга Грицевича Н.Р.
Wi-Fi
Ср: 10:00-14:00
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
Грицевич Назар Романович — пластичний хірург — володіє найбільш сучасними методиками в галузі пластичної хірургії. Виконує хірургічні втручання будь-якої складності. В роботі використовує сучасне обладнання та лікарські препарати нового покоління.
Послуги, що надаються приватною практикою:
- консультація спеціаліста;
- пластика носа;
- лікування облисіння;
- видалення новоутворень;
- лікування ожиріння;
- лікування атрофічних змін шкіри обличчя;
- ліпофілінг;
- хейлопластика;
- редукційна мамопластика;
- імплантація молочних залоз та інші.
Доктор консультує та самостійно супроводжує у процесі лікування кожного пациента.
Зручності для пацієнтів: комфортні умови перебування в клініці, можливість оплати послуг банківською карткою.
- Ціни на послуги
- Відгуки
Кабінет пластичного хірурга Грицевича Н.Р., вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- Доброякіснi новоутворення шкіри та підшкірно-жирової клітковини
- Рубці шкіри (Коррекція рубців з пластикою місцевими тканинами)
- Гіпертрофія статевих губ (лабіопластика)
- Стирчачі вуха (отопластика)
- Aтрофiя гомілки (круропластика) без імпланта
- Aтрофiя молочних залоз (імплантація молочних залоз з циркумареолярною мастопексією)
- Aтрофiя молочних залоз (імплантація молочних залоз з якірною мастопексією)
- Aтрофiя молочних залоз (імплантація молочних залоз)
- Aтрофiя молочних залоз (циркумареолярна мастопексія)
- Гiпертрофiя молочної залози (редукційна мамопластика)
- Атрофiя молочних залоз (якірна мастопексія)
- Локалізоване ожиріння (абдомінопластика з ліпосакцією)
- Локалізоване ожиріння (абдомінопластика)
- Локалізоване ожиріння (ліпосакція 1 ділянки)
- Локалізоване ожиріння (мініабдомінопластика з ліпосакцією)
- Локалізоване ожиріння (мініабдомінопластика)
- Атрофічні зміни шкіри обличчя (ліфтингу обличчя з лiпофiлiнгом)
- Атрофічні зміни шкіри обличчя (ліфтинг обличчя)
- Атрофія жирової клітковини (ліпофіллінг)
- Посттравматична деформація носа (Ринопластика)
- Деформація підборіддя (ментопластика аугментаційна) без імпланта
- Деформація підборіддя (ментопластика з ліпофілінгом)
- Атрофічні зміни шкіри повiк та навколоповікової ділянки (пластика верхніх повік)
- Атрофічні зміни шікри повiк та навколоповікової ділянки (пластика нижніх повік)
- Локалізоване ожиріння (дермолiпектомiя з ліпосакцією)
- Локалізоване ожиріння (дермолiпектомiя)
- Збільшення губ V-Y пластикою
- Консультація пластичного хірурга
- Aтрофiя гомілки (пластика гомілок ліпофілінгом)
- Деформація губи (хейлопластика редукційна)
- Булхорн
- Видалення тілець Біша
Відгуки та оцінки клініки
Аліна
07 листопада '20р.
Сестра дуже комплексувала, тож довелося знайти їй лікаря. Назар Романович усе пояснив їй, розказав що і як робиться, які ускладнення, що буде гарно, а що ні і скільки все це буде коштувати. В решті решт сестра вирішила, що вона красуня, чому я безможно рада. Дякую!
Надія
11 квітня '19р.
Дякую Назару Грицевичу, що порадив мені з моїм шрамом. Професійний лікар з дуже доброзичливим людяним підходом. Рекомендую.
25 березеня '19р.
Грудь у меня маленькая, это передалось по наследству. Я сильно комплексовала, но Назар Грицевич сделал меня счастливой и более уверенной в себе с помощью качественной операции по имплантации груди. Огромное спасибо за вашу работу.
Петр
20 березеня '19р.
Грицевич Назар Романович помог мне справиться с ожирением. Мне его посоветовал коллега. Теперь мой вес в норме, и я теперь не чувствую дискомфорта. По больше бы таких квалифицированных специалистов.
Инна
18 березеня '19р.
Благодаря Гричевич Назару мое лицо теперь еще краше. Он помог сделать мои губки пухленькими, скорректировал мой носик. Я благодарна этому специалисту за квалифицированную помощь. Кому нужно, обращайтесь, не пожалеете.
26 лютого '19р.
, лікар Грицевич Назар Романович
Лікар толковий - відповів на усі запитання! Трохи налякав можливими ускладненнями.
Бал менший, тому що чекала на консультацію 20 хвилин, а наступні пацієнти після мене мабуть ще довше чекали ніж я. Раджу просто виділяти на пацієнта не 30 хв а 45.
26 лютого '19р.
, лікар Грицевич Назар Романович
Зверніть увагу на інші клініки:
Приватна дитяча поліклініка "Веселка" на вул. Щирецька – це медичний заклад з лікувально-діагностичним напрямком роботи, який надає послуги, як дорослим, так і пацієнтам дитячого віку.
Пн — Пт: 08:00-20:00
Сб: 08:00-20:00 Н: 09:00-20:00
Лікуванням займаються кваліфіковані спеціалісти, з використанням інноваційних технологій.
Клініка RIKOTA працює з пацієнтами будь-якого віку.
Пн — Пт: 09:00-20:00
«Gastrolife» — вузькоспеціалізована клініка гастроентерології та дієтології, де першочерговим та основним напрямком є турбота про кожного пацієнта, високий кваліфікаційний рівень лікарів та дотримання сучасних протоколів діагностики та лікування.
Пн — Пт: 08:00-18:00
Затишна сучасна стоматологія у серці Львова - Astra Dent на проспекті Шевченка, 7
Пн — Пт: 09:00-20:00
Сб: 09:00-20:00 Н: 09:00-20:00