Дерматовенерологи у Львові
| Консультація дерматовенеролога первинна в кліниці «Шале Грааль, лікувально-діагностичний курортний комплекс» | 600 |
| Первинна консультація лікаря дерматовенеролога ( до 30 хв. ) в клініці «UROSVIT» | 500 |
| Консультація дерматовенеролога в кліниці «Медичний центр UP» | 1200 |
Знайдено 32 лікаря
Наукова ступінь
Категорія
Юліан
прекпасний дерматолог, кпащий у Львові
Христина
Гарно прокунсультувала і ефективно пролікувала. Велике дякую
Юрій
Пречудовий дитячий дерматолог. Уважна і розумна. Рекомендуємо всім
Елеонора
Кращий спеціаліст у Львові. Де я вже тільки не консультувалась, а саме Юлія Збігнєвна мені допомогла. Всім рекомендую.
04 травня '17 г.
Лілія
Чудовий спеціаліст, уважна і кваліфікована, рекомендую!
10 травня '17 г.
Людмила
Дуже хороший спеціаліст. Призначила мені якусь "бовтанку" і на тредій день все зійшло. Молодець! Уважний і професійний доктор! Всім рекомендую Юлія Збігнєвна
10 травня '17 г.
Дерматовенеролог, трихолог
Лікар дерматовенеролог, трихолог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні гострих та хронічних захворювань шкіри, нігтів та волосся. Проводить дерматоскопію (огляд родимок), кріодеструкцію папілом та бородавок (після попереднього огляду/дерматоскопії). Лікар підбирає індивідуальну доглядову косметику. Наталя Ігорівна є активною учасницею українських та зарубіжних семінарів, конференцій та тренінгів.
Дерматовенеролог, Дитячий дерматовенеролог
Лікар Блищак Юлія Збігнєвна спеціалізується на діагностиці та лікуванні хвороб дерматологічного профілю. Видаляє родимки та новоутворення за допомогою радіохвильових технологій. Надає послуги фотоомолодження та лазерної епіляції. Має членство в Українській Асоціації лікарів-дерматологів та косметологів.
Львів
Новояворівськ, вул. Шептицького, 3
Дерматовенеролог, хірург-дерматолог, косметолог, трихолог
Токарська (Билень) Діана Михайлівна
Сучасний підхід лікаря до лікування дерматологічних хворих спираючись на аспекти доказової медицини. Поетапний контроль та індивідуальний підхід до ведення пацієнта.
Дерматовенеролог, дитячий дерматовенеролог
Врач специализируется на диагностике и лечении заболеваний, вызванных вирусных и грибковым поражением кожных покровов. Работает со сложными случаями, разрабатывает индивидуальные схемы терапии. Лечит экзему, дерматит, сифилис, хламидиоз, лимфому, псориаз. Специализируется на диффузных заболеваниях соединительной ткани.
Білинська Лідія Михайлівна
Лікар проводить профілактичні дерматовенерологічні огляди; діагностику, профілактику та лікування дерматовенерогічних захворювань, огляд дерматоскопом, видалення бородавок, папілом, кератом, гострокінцевих кондилом
Дерматовенеролог, дерматовенеролог дитячий, подолог
Дружицька Анастасія Віталіївна
У 2022 році закінчила Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького. У 2022 -2024 роках пройшла інтернатуру за спеціалізацією "Педіатрія". У 2024 та 2025 роках - спеціалізація за фахом "Дитяча дерматовенерологія" та "Дерматовенерологія". Займаюсь захворюваннями шкіри, стопи та нігтів.
Баціц Ірина Валеріївна
Дерматовенеролог, косметолог
Бормінцева Катерина Євгенівна
Лікар висококваліфікована, дуже комунікабельна та доброзичлива, якісно та ефективно допомагає пацієнтам/пацієнткам у сфері здоров`я та краси шкіри та волосся.
Дерматовенеролог, косметолог, ін’єкціоніст
Позніхіренко Софія Романівна
Консультація 350 грн (без процедури)
Дерматовенеролог, трихолог
Досвід роботи в дерматології, видаленні новоутворень , дерматоскопії та біопсії. На її рахунку багато консультацій та оперативної дермотології. Знає як вирішити будь яку задачу.
З нею Ваше здоров’я в безпеці!