Судинні хірурги у Львові
| Консультація судинного хірурга в клініці «Ехокор» | 1100 |
| Консультація флеболога-хірурга в клініці «Шпиталь Шептицького» | 800 |
| Консультація судинного хірурга в клініці «UROSVIT» | 750 |
| Консультація судинного хірурга в кліниці «Медичний центр Med Space (Мед Спейс)» | 1100 |
| Консультація судинного хірурга в кліниці «Лев Медікал, багатопрофільна клініка» | 950 |
| Консультація судинного хірурга в кліниці «Дельта Мед, медичний центр на Личаківській» | 900 |
| Консультація судинного хірурга в клініці «Дельта Мед» | 900 |
Наукова ступінь
Категорія
Тетяна
Хороший спеціаліст, приємна людина, однозначно рекомендую! Врятував мого батька, ми дуже вдячні за допомогу. Успіхів Вам!
04 травня '17 г.
Ігор
Мелень Андрій Петрович робив мені перев'язку трофічних виразок на ногах. Лікар уважний, видно зразу, що спеціаліст. Також Андрій Петрович дав безліч корисних порад, як уникнути захворювань ніг у майбутньому. Якщо мене знову будуть турбувати проблеми у цій області, звертатимуся до нього.
Після пологів у мене зʼявилися судинні зірочки на ногах. Коли дізналася, що це не тільки естетична проблема, а куди гірше, я зразу звернулася до Андрія Петровича. Раніше він мені лікував варикозне розширення вен. У цій ситуації він мені також допоміг. Тепер мої ніжки здорові та красиві.
Андрій Петрович лікує та спостерігає мого батька вже 6 років.дуже вдячні за допомогу.справжній фахівець.приємна людина.
23 травня '17 г.
Вероніка
Була та ж проблема, що у п.Марини!! Тепер її нема :) Ситуація ускладнювалася тим, що я з дитинства боюся лікарів. Поспілкувалася з Андрієм Петровичем. Що сказати - весь страх минув, з'явився позитивний настрой і впевненість в успіху лікування. Так воно і було. Всім раджу цього спеціаліста, Андрій Петрович надзвичайно позитивна людина і хороший лікар.
12 червеня '17 г.
Довго налаштовувалась і нарешті зважилася на операцію з приводу варикозу. Мені пощастило з Андрієм Петровичем- професійний хірург і дуже хороша людина. Велике Вам дякую за допомогу. Успіхів і натхнення!
19 червеня '17 г.
Судинний хірург, хірург
Лікар Мелень Андрій Петрович, кандидат медичних наук. Спеціалізується на вивченні, діагностиці, профілактиці та лікуванні захворювань вен. Проводить склеротерапію та мікрофлебектомію, займається перев'язкою трофічних виразок. Лікує варикоз та варикозне розширення вен, тромбофлебіт та флебіт. Член європейської асоціації судинних хірургів.
Лудин Зоряна Василівна
Флеболог, хірург