Сторінка 3. Дерматологи у Львові

Алла
Мне понравился доктор, но еще больше мне понравился результат проведенного лечения. Рекомендую.
01 вересня '16 г.
Леся
Нехай вас не вводить в оману, що ваш косметолог - чоловік. Колодченко один з кращих фахівців, володіє всіма сучасними методами лікування та профілактики в дерматокосметології. Раджу, не пошкодуєте!
13 вересня '16 г.
Юліан
прекпасний дерматолог, кпащий у Львові
Христина
Гарно прокунсультувала і ефективно пролікувала. Велике дякую
Юрій
Пречудовий дитячий дерматолог. Уважна і розумна. Рекомендуємо всім
Елеонора
Кращий спеціаліст у Львові. Де я вже тільки не консультувалась, а саме Юлія Збігнєвна мені допомогла. Всім рекомендую.
04 травня '17 г.
Лікар Білинська Оксана Андріївна – дерматовенеролог. Досвід роботи 35 років. Ліка вищої категорії . Спеціалізується на захворюваннях шкірних покровів та патологій, що передаються статевим шляхом. Проводить хірургічне видалення доброякісних новоутворювань. Розробляє індивідуальні схеми терапії. Спеціалізується на сучасних методах лікування.
Лікар займається комплексною діагностикою та лікуванням захворювань шкірних покривів, включаючи грибкові ураження шкіри і нігтів. Працює з основними хворобами, зокрема, дерматитом, екземою, герпесом, кропив'янкою. Проводить терапію захворювань, що передаються статевим шляхом.
Дерматолог
Косметолог
Ярина Михайлівна лікар веде прийом пацієнтів із захворюваннями нігтів, волосся та шкіри. Лікує гіпергідроз, вугрі, купероз. Проводить такі процедури, як мезотерапія, контурна пластика, хімічний пілінг, біоревіталізація, лазерну епіляцію та ін.
Консультація безкоштовно
Дерматолог
Лікар займається діагностикою, профілактикою та лікуванням захворювань внутрішніх органів. Здійснює прийом дорослих та дітей. Спеціалізується на дерматології, трихології, класичній та апаратній косметології. Виконує контурну пластику. Проводить чистку обличчя, пілінг обличчя. Консультує з питань догляду за шкірою обличчя.
Дерматолог, трихолог, трансплантолог волосся
Лікар здійснює прийом пацієнтів з дерматологічними захворюваннями. Приймає пацієнтів з патологіями волосся. Виконує трихоскопію, пересадку волосся. Проводить апаратне лікування волосся. Успішно лікує акне, псоріаз, розацеа, грибкові ураження шкіри та нігтів. Бере активну участь в конференціях та семінарах.
Консультація тільки онлайн - 2000/3500
Дитячий дерматолог, імунолог
Консультація 950/1400 грн.
Львів вул. Івана-Теодозія Куровця, 10 р.Франківський
Дерматовенеролог, хірург-дерматолог, косметолог, трихолог
Сучасний підхід лікаря до лікування дерматологічних хворих спираючись на аспекти доказової медицини. Поетапний контроль та індивідуальний підхід до ведення пацієнта.
Львів вул. Генерала Юнаківа 9 р.Залізничний
Подолог
Подолог з досвідом 4 роки. Учасниця подологічних конференцій. Членкиня Асоціації подологів України. Вирішить проблеми з нігтями та стопою.
Львів вул. Костя Левицького, 22 р.Личаківський
Дерматовенеролог, дитячий дерматовенеролог