Шарун Ігор Ярославович

Лікар працює в клініці:

Тетяна
27 лютого '25р.
Чудовий лікар.Рекомендую.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 1993-1998 рр. – Івано-Франківська державна медична академія, спеціальність “Лікувальна справа”, кваліфікація “Лікар”
  • 25.06.1999 р. – сертифікат лікаря-спеціаліста за спеціальністю “Дерматовенерологія” Львівський національний медичний університет ім. Д. Галицького
  • 27.06.2002 р. – сертифікат лікаря-спеціаліста за спеціальністю “Дитяча дерматовенерологія” Львівський національний медичний університет ім.
  • 26.04.2013 р. – посвідчення про вищу кваліфікаційну категорію за спеціальністю “Дерматовенерологія”
  • 30.05.2013 р. (продовжено 30.05.2018 р. ще на 5 років) – посвідчення про вищу кваліфікаційну категорію за спеціальністю “Дитяча дерматовенерологія”

Лікар-дерматолог займається лікуванням захворювань

• Псоріаз, екземи (алергічний, контактний дематит, атопічний, себорейний), інфекції шкіри (бактерійні, вірусні, грибкові). доброякісні новоутворення шкіри, алопецію
Схожі спеціалісти:
Дерматовенеролог, дерматолог, подолог