Сторінка 2. Хірурги у Львові
122 відгука
Алеся
Провел необходимое оперативное лечение быстро и качественно.
07 серпня '16 г.
Лідія
Що стосується пластичної хірургії, то для мене важливий тактичний підхід і лікарський досвід. Всього цього не позичати Яворському, з будь-якими проблемами допоможе вам впоратися, я дві операції у нього робила-знаю!
30 серпня '16 г.
Альбина
Мне все понравилось. Теперь я выгляжу на все 100)))
11 липня '16 г.
Тетяна
Андрій Богданович відомий і талановитий пластичний хірург. Радий що мені його вчасно порадили, він позбавив мене косметичного дефекту, тож зараз я виглядаю добре.
04 листопада '16 г.
Ірина Дацко
Дар від Бога бути хірургом
Ігор
Виявив захворювання та призначив ефективні методи лікування. Я сам лікар і можу впевнено сказати, що Горін - справжній професіонал.
23 вересня '16 г.
Судинний хірург
Лікар Мелень Андрій Петрович, кандидат медичних наук. Спеціалізується на вивченні, діагностиці, профілактиці та лікуванні захворювань вен. Проводить склеротерапію та мікрофлебектомію, займається перев'язкою трофічних виразок. Лікує варикоз та варикозне розширення вен, тромбофлебіт та флебіт. Член європейської асоціації судинних хірургів.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-23
Онколог, хірург
Консультативна допомога в лікуванні раку шлунку, печінки, підшлункової залози, псевдоміксоми очеревини.
Флеболог, судинний хірург
Доктор спеціалізується в області судинної хірургії, хірургії, трансплантології та флебології. Виконує оперативні втручання на судинах і перев'язку трофічних виразок. Займається видаленням судинних зірочок на ногах. Бере участь в міжнародних конференціях та тренінгах.
Хірург, мікрохірург кисті
Лікар спеціалізується на загальній хірургії, пластичній хірургії, мікрохірургії та хірургії кисті. Займається лікуванням ургентних станів хірургічними методами. Бере активну участь у міжнародних конференціях та симпозіумах з хірургії.
Хірург, лікар УЗД
Костишин Назар Михайлович
Лікар лікує судинні захворювання хірургічними методами. Приймає пацієнтів з варикозною хворобою, тромбозом та трофічними виразками. Виконує ультразвукове дослідження нирок, сечового міхура, щитовидної залози, молочних залоз, суглобів та м'яких тканин, судин верхніх та нижніх кінцівок.
Хірург
Яринич Юрій Васильович – хірург вищої категорії, кандидат медичних наук, завідувач хірургічним відділенням Військово-медичного клінічного центру Західного регіону, де виконується весь спектр високотехнологічних, малотравматичних хірургічних втручань з приводу усіх видів гриж черевної стінки і діафрагми, захворювань жовчного міхура і шлунка, ожиріння та діабету
Судинний хірург, Флеболог
Лікар Трутяк Роман Ігорович – судинний хірург, флеболог. На протязі 9 років займається лікуванням судинних порушень. Спеціалізується на варикозному розширенні судин. Розробляє профілактичні заходи щодо попередження розвитку тромбозів. Приймає у приватному порядку, виїжджає на дім.
Дитячий стоматолог, ортодонт
Харченко Марк Юрійович
Лікар cпеціалізується на лікуванні зубів дітям в умовах медикаментозного сну/наркозу, вирівнюванні зубів та прикусу дітям, підліткам, дорослим, видаленні молочних зубів, лікуванні зубів дітям, підліткам.
Львів
м. Броди, вул. Золота, 22
Офтальмолог-ретинолог, офтальмохирург
Романюк Олена Сергіївна
Специализируется на патологиях заднего отрезка глаза: лечении дистрофических заболеваний сетчатки, макулодистрофии, диабетических и посттромботических ретинопатиях, лазерном лечении вторичной катаратки. Врач с 16-летним опытом работы. Проводит лазерное лечение заболеваний сетчатки, интравитреальное введение лекарственных препаратов, имеет все инструментальные методы диагностики (оптическая когерентная томография, фото глазного дна, флюоресцентная ангиография). Постоянный участник научно-практических конференций. Елена Сергеевна является ассистентом ветреоретинального хирурга.
Консультація від 550
Хірург
Лікар хірург віщої категорії, кандидат медичних наук, лікує холецистит, грижі, абсцес, фурункул і увесь комплекс амбулаторної хірургії. Володіє лапароскопічним методом видаленням холецистектомії та проводить загальнохірургічні операції.