Сторінка 7. Хірурги у Львові

Фільтр: (Знайдено 66 лікарів 122 відгука) Сортування: (Ціна)
Алеся
Провел необходимое оперативное лечение быстро и качественно.
07 серпня '16 г.
Лідія
Що стосується пластичної хірургії, то для мене важливий тактичний підхід і лікарський досвід. Всього цього не позичати Яворському, з будь-якими проблемами допоможе вам впоратися, я дві операції у нього робила-знаю!
30 серпня '16 г.
Альбина
Мне все понравилось. Теперь я выгляжу на все 100)))
11 липня '16 г.
Тетяна
Андрій Богданович відомий і талановитий пластичний хірург. Радий що мені його вчасно порадили, він позбавив мене косметичного дефекту, тож зараз я виглядаю добре.
04 листопада '16 г.
Ірина Дацко
Дар від Бога бути хірургом
Ігор
Виявив захворювання та призначив ефективні методи лікування. Я сам лікар і можу впевнено сказати, що Горін - справжній професіонал.
23 вересня '16 г.
Кардіохірург, інтервенційний хірург
Досвідчений інтервенційний кардіолог. Він спеціалізується на лікуванні судинних захворювань, зокрема в кардіології, та використовує сучасні методи для лікування серцево-судинної патології.
Львів Стрий, вул. Симона Петлюри, 72
Отоларинголог, дитячий отоларинголог, ЛОР-хірург
Лікар-отоларинголог, який спеціалізується на діагностиці та лікуванні ЛОР-захворювань. Він надає висококваліфіковану допомогу в лікуванні таких захворювань, як хвороби горла, носа, вух, а також захворювання верхніх дихальних шляхів. активно працює з пацієнтами різного віку, надаючи консультації, лікування та профілактичні заходи.
Львів Стрий, вул. Симона Петлюри, 72
Уролог, хірург
Хірург
Лікар-хірург вищої кваліфікаційної категорії, спеціалізується на омолоджувальній хірургії, на пластиці молочних залоз, хірургічному лікуванні гінекомастії, корекції невдалих пластичних операцій, інтимній пластиці, флебологічній допомозі, хірургічному лікуванні облисіння, реконструктивній післяопіковій та онкопластичній хірургї.
Хірург, Пластичний хірург
Лікар хірург, пластичний хірург вищої категорії, кандидат медичних наук. Займається реконструктивною та естетичною хірургією. Закінчив Львівський національний медичний університет ім. Д. Галицького.
Львів пр-т Чорновола, 45 А (корп. 4, пов. 2) р.Галицький (Центр)
Лікар УЗД