Хірурги в Житомирі

Консультація лікаря-хірурга в кліниці «Відновлення на Грушевського» 420
Консультація пластичного хірурга в клініці «Oxford Medical» 500
Дивитися всі ціни »
Фільтр: (Знайдено 8 лікарів 5 відгуків) Сортування
Врач очень грамотный, опытный. Такому можно доверять!
07 червеня '16 г.
Ігор
Мені щастить на хороших лікарів. Дуже важливо довіряти лікарю, особливо хірургу. Гончарук відмінний спец. Операцію мені провів без ускладнень, постійна увага в післяопераційний період. Дякую!
28 вересня '16 г.
Евгения
Специалист высокого уровня!
01 жовтня '16 г.
Віталій
Дружина до Мурадяну зверталася з приводу ущільнень у грудях. Оглянув, напрямок на дослідження виписав, діагноз - мастопатія. Призначив лікування, процедури, дав рекомендації. Загалом дружина позбулася цієї проблеми. Спасибі лікарю!
08 вересня '16 г.
Тамара
С подозрением на злокачественную опухоль попала на консультацию к онкологу Мурадян А.В. После полного обследования диагноз не подтвердился, но лечением мастопатии занимался именно этот врач. Хочу отметить его профессиональные навыки, индивидуальный подход к каждому пациенту, искреннее желание помочь. Рекомендую.
Мамолог, Онкохірург
Хірург, судинний хірург (флеболог)
Житомир вул. Любарська, 4
Хірург-флеболог
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-08
Дитячий нейрохірург, дитячий ортопед
Лікар спеціалізується в області дитячої нейрохірургії та дитячої ортопедії. Виконує різні види закритої репозиції при переломах та вивихах кінцівок під загальним та місцевим знеболюванням. Володіє технікою накладання різних видів гіпсових пов'язок та технікою оперативного лікування ушкодження сухожиль у комбінації з ушкодженням периферичних нервів.
Житомир вул. Грушевського, 5в
Хірург-проктолог
Хірург
Лікар Гончарук Антон Віталієвич спеціалізується в області хірургії. Надає консультативну, діагностичну та терапевтичну допомогу пацієнтам з гострими хірургічними захворюваннями та судинними патологіями. Лікар займається хірургічним лікуванням врослого нігтя, висіченням родимки, флебектомією, тромбектомією. Спеціалізується на здійсненні перев’язок з метою швидшого загоєння ран, знятті післяопераційних швів.
Житомир м. Малін, вул. Гагаріна, 27
Хірург, маммолог
Житомир вул. Хлібна, 18
Хірург дитячий
Лікар розуміється на анатомічній будові внутрішніх органів у новонароджених, дітей та підлітків. Виконує хірургічні втручання з метою покращення загального самопочуття дітей. Приймає пацієнтів із гострим болем у животі або грудній клітці, обмороженням тканин.