Сторінка 2. Хірурги у Львові
122 відгука
Алеся
Провел необходимое оперативное лечение быстро и качественно.
07 серпня '16 г.
Лідія
Що стосується пластичної хірургії, то для мене важливий тактичний підхід і лікарський досвід. Всього цього не позичати Яворському, з будь-якими проблемами допоможе вам впоратися, я дві операції у нього робила-знаю!
30 серпня '16 г.
Альбина
Мне все понравилось. Теперь я выгляжу на все 100)))
11 липня '16 г.
Тетяна
Андрій Богданович відомий і талановитий пластичний хірург. Радий що мені його вчасно порадили, він позбавив мене косметичного дефекту, тож зараз я виглядаю добре.
04 листопада '16 г.
Ірина Дацко
Дар від Бога бути хірургом
Ігор
Виявив захворювання та призначив ефективні методи лікування. Я сам лікар і можу впевнено сказати, що Горін - справжній професіонал.
23 вересня '16 г.
Хірург, Проктолог
Лікар першої кваліфікаційної категорії, спеціаліст в галузі хірургії та проктології. Надає консультаційні послуги по цих напрямках. Займається діагностикою та лікуванням гострих станів та захворювань органів черевної порожнини та малого тазу. Володіє методиками лапароскопічної та малоінвазивної хірургії. Проводить видалення анальних кондилом, геморроїдектомію.
Лікар хірург-флеболог, УЗД фахівець
Олег Юрійович хірург-флеболог, а також фахівець ультразвукової діагностики. Успішно лікує варикоз, трофічні виразки. Займається склеротерапією телеангіектазій (судинні зірочки). Спеціалізується на діагностиці захворювань, розробляє профілактичні засоби. Працює за сучасними технологіями, використовує на практиці новітні технології. Розробляє індивідуальні схеми лікування.
Хірург, Проктолог
Лікар хірург-проктолог першої категорії. Володіє сучасними методами діагностики та лікування проктологічних захворювань. Виконує видалення геморою, анальних тріщин, нориць, епітеліальних куприкових ходів, поліпів та ін.
Акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст, Хірург
Лікар другої кваліфікаційної категорії. Спеціаліст в галузі акушерства та гінекології, ультразвукової діагностики. Надає консультації акушера-гінеколога та діагноста. Займається консервативним і оперативним лікуванням гінекологічних патологій. Володіє методиками діагностичної і хірургічної лапароскопії. Проводить ультразвукові обстеження органів малого тазу жінок. Виконує розшифровку результатів досліджень, постановку діагнозу.
Пластичний хірург
Олександр Михайлович лікар-хірург вищої категорії. Проводить корекцію молочних залоз, а саме збільшення, зменшення, підтяжку. Робить контурну пластику тіла, ліпосакцію, ліпофілінг та багато інших операцій пластичної хірургії. Основні напрямки роботи: блефаропластика; збільшення, зменшення молочних залоз; контурна пластика тіла; отопластика; ліпофілінг; ліпосакція. Безперервно вдосконалює свою хірургічну майстерність на українських та міжнародних науково-практичних конференціях, симпозіумах, з’їздах та стажуваннях!
Хірург-проктолог, хірург-онколог
Лікар Прецель Орест Орестович спеціалізується на питаннях хірургії та проктології. Пропонує пацієнтам послуги оперативної допомоги при структурній патології періанальної області та прямої кишки. Діагностує та лікує проктологічні онкопатології. Володіє сучасними техніками щодо закриття стоми та елімінації свищів.
Хірург
Лікар-хірург першої кваліфікаційної категорії, спеціалізується на наданні планової та ургентної хірургічної допомоги. Іван Ростиславович проводить традиційні та лапароскопічні оперативні втручання при патологіях органів черевної порожнини, видаляє доброякісні новоутворення. Приймає пацієнтів з варикозною хворобою, трофічними виразками, виконує операції при гнійних захворюваннях м'яких тканин.
Хірург
Лікар хірург віщої категорії, кандидат медичних наук, лікує холецистит, грижі, абсцес, фурункул і увесь комплекс амбулаторної хірургії. Володіє лапароскопічним методом видаленням холецистектомії та проводить загальнохірургічні операції.
Судинний хірург, Флеболог
Лікар Трутяк Роман Ігорович – судинний хірург, флеболог. На протязі 9 років займається лікуванням судинних порушень. Спеціалізується на варикозному розширенні судин. Розробляє профілактичні заходи щодо попередження розвитку тромбозів. Приймає у приватному порядку, виїжджає на дім.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-27
Уролог, хірург