Меренцов Олександр Миколайович

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

Віталій
24 лютого '25р.
Був на прийомі у лікаря Меренцова О.М. Дуже чуйний та кваліфікований спеціаліст. Зрозумів проблему, призначив лікування. Дякую.
Микола
24 лютого '25р.
Щиро вдячний лікарю Меренцову О.М. за консультацію, все доступно і зрозуміло. Чудово, що на місці можна пройти необхідне обстеження та приступити до лікування. Гарний фізіопроцедурний кабінет.Рекомендую.
Олег
24 лютого '25р.
Консультувався у лікаря Меренцова О.М. Дякую за високий професіоналізм та уважність Все сподобалось.
Максим Вікторович
16 лютого '25р.
Був на прийомі у лікаря Меренцова О. М, візитом задоволений, повністю допомогло мені призначене лікування. Рекомендую дану клініку та лікаря!
Максим Вікторович
10 лютого '25р.
Рекомендую уролога Меренцова О.М. з власного досвіду. У клініці "Чоловіче здоров "я" допомогли з моїм запитом. Вдячний
Микола Степанович
10 лютого '25р.
Звернувся у клініку "Чоловіче здоров'я", до уролога Меренцова О.М., підійшла локація. Чудова атмосфера, та професійний підхід колективу . Гарний рівень та позитивний результат мого звернення.
Ігор
09 лютого '25р.
На прийомі у лікаря Меренцова О.М., склалося хороше враження, грамотне лікування та чудовий результат. Рекомендую
Григорій
03 лютого '25р.
Чудовий персонал клініки та професійне лікування лікаря Меренцова О.М.
Олексій
03 лютого '25р.
Кваліфікований прийом мені надав лікар Меренцов О.М. у клініці Чоловічого здоров'я, дана проблема вилікувана
Олег
01 лютого '25р.
Допоміг лікар Меренцов О.М, кваліфікована консультація та ефективне апаратне лікування, чудовий персонал та медсестри. Вдячний
Владислав
30 січня '25р.
Візитом до лікаря Меренцова ОМ. задоволений, рекомендую дану клініку.
Володимир Миколайович
29 січня '25р.
У Клініці "Чоловіче здоров"я", пройшов курс лікування назначений урологом Меренцовим О.М., де повністю задоволений результатом свого здоров"я. Дякую Вам
Андрій
25 січня '25р.
Подяка лікарю Меренцову О.М.за чудову консультацію та ефективне лікування
Віталій
23 січня '25р.
Щира рекомендація лікаря Меренцова О.М. у вирішенні мого чоловічого здоров'я. Візитом задоволений
Михайло
20 січня '25р.
Було звернення у клініку "Чоловіче Здоров"я", до лікаря Меренцова О.М. Моя проблема почута та вирішена. Дякую лікарю за кваліфіковану консультацію. Рекомендую.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• Вища медична

Курси підвищення кваліфікації

• Останні – грудень 2024р.

Уролог, хірург надає послуги

• Сексологічній консультації подружніх чи партнерських пар;
  • Апаратний пневмовібромасаж;
  • Ударно-хвильова терапія;
  • Фонофорез лікарських сумішей безпосередньо в простату;
  • Гідро і лазер-ЛОД терапія для відновлення ерекції, тривалості статевого акту і лібідо;
  • РRP в сексології.

Уролог, хірург займається лікуванням захворювань

• Лікування простатиту, хронічного простатиту, уретриту, варикоцеле, гострих запальних захворювань нирок, сечового міхура;
  • Лікування чоловічого безпліддя;
  • Лікування інфекцій, що передаються статевим шляхом, та захворюваннях чоловічих статевих органів;
  • Передчасна еякуляція, зниження статевого потягу;
  • Діагностика та лікування сексуальних розладів і порушень, як у чоловіків, так і у жінок.