Сторінка 3. Психотерапевти у Львові
Наукова ступінь
Категорія
Остап
Хороший лікар. Рекомендую прийти до неї на прийом.
03 травня '16 г.
Тетяна
Інна гарний спеціаліст, вміє працювати з дитиною. Результатами лікування у неї нашої дитини я задоволена.
12 жовтня '16 г.
Кристина
Доктор помогла мне справиться с сложной ституацией, которая возникла в моей жизни. Очень ей за это благодарна.
24 серпня '16 г.
Інна
В мене тільки найкращі спогади від спілкування з Музиченко. Леся прекрасний психотерапевт, гарна людина.
01 серпня '16 г.
Настя
После посещения Ульяны Владимировны я стала чувствоват себя намного спокойней и уравновешенней. Огромное спасибо за помощь.
08 червеня '16 г.
Юрий
Грамотный специалист, помогла мне преодолеть трудный период в жизни. Спасибо.
Невропатолог
Журавінська Оксана Олегівна
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-06
Психіатр
Савляк Ілона Володимирівна
Психолог, Психотерапевт
Лікар-психотерапевт, психолог, спеціалізується на лікуванні стресових станів, психосоматичних захворювань, залежностей. Працює з сімейними парами, проводить консультації, тестування.
Клінічний психолог, психотерапевт
Хім’як Катерина Михайлівна
Консультація від 1000
Психолог
Піташевська Оксана Ігорівна
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні психічних захворювань. Працює з емоційним вигорянням, почуттям провини та тривожності, проблемами самооцінки та самосприйняття. Займається аналізом сновидінь. Лікує фобії та психосоматичні розлади.Надає психологічний супровід вагітним жінкам та жінкам з новонародженими малюками.А також психологічний супровід та консультації для батьків усиновлювачів та батьків альтернативних форм виховання.