Сторінка 3. Психотерапевти у Львові

Фільтр: (Знайдено 27 лікарів 11 відгуків)
Знайдено 27 лікарів
11 відгуків
Сортування: (Ціна)
Остап
Хороший лікар. Рекомендую прийти до неї на прийом.
03 травня '16 г.
Тетяна
Інна гарний спеціаліст, вміє працювати з дитиною. Результатами лікування у неї нашої дитини я задоволена.
12 жовтня '16 г.
Кристина
Доктор помогла мне справиться с сложной ституацией, которая возникла в моей жизни. Очень ей за это благодарна.
24 серпня '16 г.
Інна
В мене тільки найкращі спогади від спілкування з Музиченко. Леся прекрасний психотерапевт, гарна людина.
01 серпня '16 г.
Настя
После посещения Ульяны Владимировны я стала чувствоват себя намного спокойней и уравновешенней. Огромное спасибо за помощь.
08 червеня '16 г.
Юрий
Грамотный специалист, помогла мне преодолеть трудный период в жизни. Спасибо.
24 липня '16 г.
Психолог, психотерапевт
Олена Клименко, спеціаліст в галузі клінічної психології. Займається вирішенням проблем внутрішньо-особистісних конфліктів, міжособистісних стосунків, психосоматичних порушень, деструктивних та саморуйнівних тенденцій поведінки, нормативних та ненормативних життєвих криз, проблемами адаптації у нових життєвих ситуаціях, психологічний супровід жінок із перинатальними втратами. В практиці використовує аналітично орієнтовану психотерапію.
Львів вул. Героїв УПА, 73 (корп. 10, пов. 2, код 319, каб. 8) р.Залізничний
Психотерапевт
Психотерапевт
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-06-19
Психотерапевт, психолог
Лікар психотерапевт, психолог, спеціаліст у галузі сімейної психотерапії. Надає консультативні послуги з лікування стресів, депресій, панічних атак. Допомагає пацієнтам із обсесивно-компульсивними розладами, заниженою самооцінкою, розладом особистості. Сердюк Христина Василівна базується у своїй роботі на методах аналітичної, поведінкової та когнітивної психотерапії, гештальт-терапії, схематерапії та антистресових технік.
Психолог, Психотерапевт
Інна Василівна психолог, психотерапевт, перинатальний психолог, арт-терапевт, спеціалізується на роботі зі сімейними парами. Проводить тренінги по підготовці до природних пологів, має досвід роботи з депресивними станами, психогенним безпліддям. Займається сімейними консультаціями та психологічним тестуванням. Проводить інструктажі по грудному вигодовуванню. Засновник центру "SWEET Дитя".
Психолог, Психотерапевт
Лікар-психотерапевт, психолог, спеціалізується на лікуванні стресових станів, психосоматичних захворювань, залежностей. Працює з сімейними парами, проводить консультації, тестування.
Психолог