Інновація, медичний центр громадського здоров'я

7.0

• Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

МЦ громадського здоров’я «Інновація» — сучасний підхід до психічного здоров’я у Львові. Заклад охорони здоров’я здійснює господарську діяльність на підставі ліцензії МОЗ України від 07.09.2017 р. (наказ МОЗ № 1059 від 07.09.2017 р.) та ліцензії Держлікслужби від 26.08.2022 р.

У сучасному світі, сповненому стресів та викликів, турбота про ментальне здоров'я стає такою ж важливою, як і про фізичне. Медичний центр «Інновація» у Львові розуміє це, і ми створюємо простір, де кожен зможе тримати професійну, конфіденційну та ефективну допомогу у сфері психіатрії.

Чому обирають нас?

Досвідчені фахівці: Наша команда – це висококваліфіковані лікарі-психіатри з багаторічним досвідом, які постійно вдосконалюють свої знання та застосовують найсучасніші методи лікування.

Індивідуальний підхід: Ми розуміємо, що кожна людина унікальна. Тому ми розробляємо персоналізовані плани лікування, враховуючи ваші індивідуальні потреби та особливості.

Широкий спектр послуг: Ми надаємо допомогу при різноманітних психічних розладах, включаючи:

• Депресивні стани та тривожні розлади
  • Панічні атаки та фобії
  • Біполярний афективний розлад
  • Розлади харчової поведінки
  • Розлади сну
  • Післятравматичні стресові розлади (ПТСР)
  • Проблеми адаптації та стресові реакції

Конфіденційність та підтримка: Ми гарантуємо повну конфіденційність та створюємо атмосферу довіри та розуміння, де кожен пацієнт почувається комфортно та захищено.

Сучасні методи лікування: В медичному центрі використовується революційний підхід до психіатрії — кетамінову терапію, що вже довела свою ефективність у світ. Також використовується інтегрований підхід, поєднуючи медикаментозне лікування (за необхідності) з різними видами психотерапії, що дозволяє досягти найкращих результатів.

Комфортні умови: Наш центр обладнаний усім необхідним для комфортного перебування та ефективного лікування.

Ваше ментальне здоров'я – наш пріоритет!

Не відкладайте турботу про своє самопочуття на потім. Якщо ви відчуваєте, що потребуєте допомоги, або ваші близькі стикаються з труднощами, пов'язаними з ментальним здоров'ям, медичний центр «Інновація» готовий надати вам професійну підтримку.

• Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Інновація, медичний центр громадського здоров'я, вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Первинна діагностична консультація лікаря-психіатра (розгорнута) 55 хв. 1 000
  • Повторна консультація лікаря-психіатра 30 хв. 600
  • Підтримка родини пацієнта 30 хв. 500
  • Первинна он-лайн консультація лікаря-психіатра 55 хв. 400
  • Повторна он-лайн консультація лікаря-психіатра 55 хв. 400
  • Консультація (сеанс) лікаря-психотерапевта 55 хв. 1 000
  • Он-лайн консультація (сеанс) лікаря-психотерапевта 55 хв. 700

Відгуки та оцінки клініки

Немає відгуків та оцінок клініки
Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс

Лікарі клініки Інновація, медичний центр громадського здоров'я

Андрейко Мар'яна Романівна
Психіатр, психотерапевт, нарколог
Обрати фах
  • Нарколог
  • Психіатр
  • Психотерапевт
очистити

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
ЛОР-центр та центр слуху «Беттертон» вже більше 10 років спеціалізується на передовій сурдології й отоларингології, надаючи пацієнтам широкий спектр послуг з діагностики слуху, підбору та налаштування слухових апаратів, виготовлення індивідуальних вкладишів, берушей тощо. Займається діагностикою та комплексною терапією запальних, інфекційних та хронічних патологій ЛОР-органів.
Пн — Пт: 09:00-18:00 Сб: 09:00-18:00 Н: 10:00-16:00
Трутяк Роман Ігорович спеціалізується на судинній хірургії, флебології. Бере активну участь в наукових конференціях, відвідує сертифікаційні курси за спеціальністю. Автор і співавтор близько 60 наукових публікацій.
Пн — Пт: 09:30-16:00
RIKOTA – стоматологія, де вас лікують так, як треба. Мережа з 5 клінік працює для вас у Львові та Варшаві. Професійність лікарів, сервіс і щоденна турбота про здоров’я зубів стають частиною вашого лайфстайлу.
Пн — Пт: 09:00-20:00 Сб: 09:00-20:00
Клініка естетичної медицини Мирослави Новосільської у Львові — це великий центр, що надає комплексні послуги в напрямку апаратної косметології, трихолог, косметології та перманентного макіяжу. Клініка пропонує процедури оздоровлення та догляду за обличчям і тілом. Вся робота центру базується на використанні сучасного технічного оснащення. Такий підхід є гарантом отримання позитивного результату. Сучасна апаратура знижує будь-які больові відчуття і є гарантом неперевершеного результату.
Пн — Пт: 09:00-20:30 Сб: 09:00-20:30 Н: 09:00-20:30