IQmed (Айкюмед), медичний центр на Липовій Алеї
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
- Пропозиції
Багатопрофільний медична клініка «IQMED» надає діагностичні та лікувальні послуги на основі доказової медицини та практичного досвіду.
Спеціалізація клініки це сімейна медицина, кардіологія, доросла та дитяча психіатрія, ендокринологія, гастроентерологія, неврологія, , акушерство та гінекологія а також УЗД всіх органів.
Ми врахували зауваження клієнтів до приватних медичних центрів:
Ми приділяємо достатньо часу роз’ясненню пацієнту щодо наших призначень і подальших кроків у лікуванні. В нас просторо, затишно та зручно як пацієнту так і лікарю. Ми лікуємо наших пацієнтів цілісно, збираючи та аналізуючи базові медичні дані.
Основний принцип клініки: Ми плануємо допомогу для Вас, Ми виконуємо заплановане, Ми перевіряємо результат, Ми коригуємо те, що необхідно.
Тому в Клініці IQMED лікарі призначають тільки необхідне.
Команда Клініки готова до пошуку нових рішень у лікуванні, не відмовляючись від давно перевірених методів, тому ми перш за все слідуємо сукупному лікарському досвіду - протоколу лікування за принципом доказової медицини, при потребі підключаючи індивідуальні рішення.
Також у Клініці проводимо:
- лабораторну діагностику (всі види аналізів);
- інструментальну діагностику (ЕКГ, ЕхоКГ, Холтер);
- УЗД - діагностика на апараті експертного класу (Toshiba Aplio 400);
Медсестри виконують складні лікарські призначення (ін'єкції, довенні інфузії, вакцинацію) з пост-спостереженням (надаємо окрему зону очікування/відпочинку за потребою).
Окрім консультативних послуг, лікар кожної з спеціальностей має перелік спеціальних послуг, які надає.
Клініка IQMED - допомагаємо залишатися здоровими!
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
- Пропозиції
IQmed (Айкюмед), медичний центр на Липовій Алеї, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- УЗД судин голови та шиї (судини брахіоцефальної області) 900
- УЗД нервів передпліччя (обидві руки) 690
- УЗД ниркових артерій 590
- УЗД нирок і наднирників 570
- УЗД нирок і наднирників, сечового міхура та сечоводів 640
- УЗД окремого органу: печінки / жовчного міхура / підшлункової залози / селезінки 480
- УЗД органів калитки 650
- УЗД судин шиї (гілки дуги аорти) 750
- УЗД черевної аорти 490
- УЗД шийки матки (цервікометрія) 480
- УЗД щитоподібної залози та паращитоподібних залоз 590
- УЗД КОМПЛЕКС "Жіноче здоров'я": обстеження щитоподібної залози, молочних залоз, органів малого тазу 1 730
- УЗД КОМПЛЕКС "Надмірна вага у жінок": обстеження щитоподібної залози, органів черевної порожнини, органів малого тазу, нирок, наднирників та сечового міхура 2 080
- УЗД КОМПЛЕКС "Надмірна вага у чоловіків": обстеження щитоподібної залози, органів черевної порожнини, нирок, наднирників та сечового міхура 1 520
- УЗД КОМПЛЕКС "Обстеження органів черевної порожнини і нирок: печінка, жовчний міхур, підшлункова залоза, селезінка, нирки, наднирники, сечовий міхур" 1 110
- УЗД КОМПЛЕКС "Обстеження судин: голови та шиї, черевної аорти, ниркових артерій" 1 730
- УЗД КОМПЛЕКС “Симптоматична гіпертонія”: обстеження судин голови та шиї, щитоподібної залози, нирок та наднирників, ниркових артерій 1 730
- УЗД легень 700
- Холтер-моніторинг ЕКГ (добовий моніторинг ЕКГ), 1 доба 950
- Електронейроміографія (ЕНМГ) стимуляційна 880
- Електронейроміографія (ЕНМГ) стимуляційна (ноги та руки) 1 200
- Стимуляційна ЕНМГ (електронейроміографія) з консультацією невролога Яворської Н.П. 1 690
- Консультація гастроентеролога. 40 хв 800
- Розширена консультація гастроентеролога. 60 хв. 1 100
- Біоімпеданс. Аналіз розподілу м’язів, жиру та води в організмі 880
- Консультація акушера-гінеколога. 40хв. 800
- Розширена консультація акушера-гінеколога. 60 хв 1 100
- Спостереження вагітності 35 000
- Введення або видалення внутрішньоматкового контрацептиву (без вартості спіралі) 800
- Підбір методу контрацепції. 55 хв. 980
- Комплекс гінекологічний "Стандарт": Консультація лікаря акушер-гінеколога; УЗД органів малого тазу; Мазок на мікрофлору; Рідинна цитологія ПАП-тест 2 300
- Обстеження перед плазмоліфтингом: огляд лікаря та аналізи 2 900
- Плазмоліфтинг. Комплекс з 3-х процедур 5 880
- Консультація кардіолога. 40 хв 800
- Розширена консультація кардіолога. 1 год 15 хв. 1 250
- Консультація кардіолога-ендокринолога. 60 хв. 1 280
- Комплекс «Кардіологічний БАЗОВИЙ»: Консультація кардіолога, реєстрація та розшифрування ЕКГ. 890
- Комплекс «Кардіологічний СТАНДАРТ»: Консультація кардіолога, запис та реєстрація ЕКГ, Ехо-КГ (ультразвукове дослідження серця). 1 470
- Комплекс «Кардіологічний ПЛЮС»: Консультація кардіолога, реєстрація та розшифрування ЕКГ, Ехо-КГ (ультразвукове дослідження серця), Холтер-ЕКГ (одна доба). 2 470
- Реєстрація ЕКГ з розшифруванням та заключенням 300
- Консультація невролога. 40 хв 800
- Розшифрування заключення ЕхоКГ. Виконує лікар УЗД, кардіохірург Петров В.Ф. 30 хв. 1 180
- Годинна консультація психіатра. 60 хв. 1 350
нова ціна
880 грннова ціна
480 грннова ціна
1480 грннова ціна
870 грн** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.