Сторінка 28. Приватні лікарі у Львові

Ірина
Дуже професійно, мені сподобалося. Розповіла все про мої зуби - що є, і що чекати надалі, на відміну від інших лікарів які обмежувалися діагностикою тієї проблеми з якою я прийшов. Уже проходжу лікування - повністю задоволений лікарем! Рекомендую!
Руслан
Лікар дуже уважно провів прийом. Хороший огляд, все пояснив, запропонував кілька варіантів лікування. Все на досить високому рівні. За ціною - також все доступно, розраховував на значно вищі ціни. Обов'язково прийду ще! Рекомендую!
Ігор
high-level professionalism,thanks a lot
Вікторія
Коваль Вікторія Вікторівна гарний спеціаліст в області стоматології. Зверталась до неї не раз, навіть з дуже складними випадками. Завжди результат відмінний. Рекомендую без сумнівів.
Лікар спеціалізується на загальних хворобах ротової порожнини. На практиці використовує сучасні методики та медикаменти. Проводить комплексне лікування карієсу, пульпіту. Пломбує зуби, відновлює природню естетику. Розробляє схеми профілактики.
Ортодонт
Процедури, які виконує лікар: встановлення брекетів, пластинок, вирівнюванням зубів елайнерами, вектор процедура чистки кишень зубів, вініри.
Лікар Подебрий Андрій Орестович, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії. Займається діагностикою та лікуванням захворювань урологічного профілю, в тому числі репродуктивної та еректильної дисфункції, зниження лібідо у чоловіків. Спеціалізується на екстракорпоральній ударно хвильовій терапії, контактній лазерній уретеролітотрипсії, захворюваннях передміхурової залози, сечового міхура. Також проводить процедуру оптичної уретротомії, займається проблеми онкоурології.
Львів вул. Івана Огієнка, 3 (у приміщенні клінічної з/д лікарні) р.Галицький (Центр)
Функціональний діагност, УЗД-спеціаліст
Врач диагност высшей квалификационной категории,в совершенстве владеет методикой исследования активности головного мозга (проведением электроенцефалографии). Оказывает консультативные услуги по ультразвуковому исследованию печени и селезенки. Стецив Тарас Романович специалист в УЗИ брюшной полости и мягких тканей.
Львів вул. Угорська, 17 р.Сихівський
Львів вул. Угорська, 17 р.Сихівський
Акушер-гінеколог, Гінеколог
Лікар акушер-гінеколог. Займається лікуванням та діагностикою гінекологічних захворювань, проводить широкий спекрт оперативних втручань, спеціалізується на репродуктивній гінекології. Закінчив Львівський державний медичний університет.
Сімейний лікар, Педіатр
Лікар сімейної медицини. Займається лікуванням та діагностуванням хвороб загального терапевтичного профілю, лікує гострі респіраторні захворювання, різноманітні алергічні прояви, хвороби судинної та дихальної системи. Закінчила Львівський національний медичний університет ім. Д. Галицького.
Анестезіолог
Володимир Андрійович дитячий лікар-анестезіолог, проводить супровід складних операцій, у тому числі і під медичним наркозом. Має вищу кваліфікаційну категорію, ступінь к.м.н.
Пластичний хірург
Василь Степанович пластичний хірург вищої кваліфікаційної категорії, комбустіолог. Лікар спеціалізується на відновлювальній хірургії.
Дерматовенеролог Заяць Марта Олегівна володіє методиками апартної косметології. Також проводить різні види пілінгів.
Косметолог
Ольги Судник надає консультаційні послуги, проводить діагностичні огляди. Виконує різноманітні доглядові процедури. Лікар займається терапією акне, целюліту, алопеції, куперозу. Виконує воскову депіляція та шугаринг, пілінг та різні види чистки обличчя. Практикує мезотерапію, обгортування, ревіталізацію, іонофорез, електротерапію.
Консультація безкоштовно