Львів,
пр-т Чорновола, 45 А (корп. 4, пов. 2)
р.Шевченківський
Пн: 09:30-11:00
Ср: 09:30-11:00
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
Приватна хірургічна клініка “ProCosmetic” - багатопрофільний медичний центр, створений на базі міської косметологічної лікарні. Відділення пластичної хірургії спеціалізується на лікуванні вроджених та набутих дефектів.
Послуги, які надає клініка:
- консультація пластичного хірурга;
- блефаропластика;
- ринопластика;
- омолодження обличчя та шкіри;
- корегування форми губ;
- лікування облисіння;
- позбавлення гінекомастії;
- корекція форми та розміру грудей;
- ліпосакція;
- абдомінопластика;
- лазерне шліфування шкіри.
Переваги приватної клініки - високопрофесійна команда фахівців, сучасне технічне обладнання; комфортні умови перебування.
- Ціни на послуги
- Відгуки
ПроКосметик (ProCosmetic), центр пластичної хірургії, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- Контурна інтимна пластика у жінок
- Інтимна пластика (Лабіопластика)
- Видалення пігментації (пігментних плям) на обличчі
- Лазерне видалення і шліфування рубців
- Операції з видалення міжхребцевої грижі (грижм міжхребцевого диску)
- Пластика (корекція) повік
- Корекція (пластика) кінчика носа
- Пластика (корекція) губ
- Контурна пластика (корекція і наповнення) губ
- Пластика (корекція) вушних раковин
- Пластика грудей (збільшення грудей)
- Відновлення (корекція форми) грудей
- Ліпосакція сідниць (видалення жиру на сідницях)
- Ліпосакція стегон (видалення жиру на стегнах)
- Ліпосакція живота (видалення жиру на животі)
- Ліпосакція рук (видалення жиру на руках)
- Ліпосакція підборіддя (видалення жиру на підборідді)
- Ліпосакція щік (видалення жиру на щоках)
- Ліпосакція гомілки (видалення жиру на гомілці)
- Ліпофілінг тіла
- Абдомінопластика (корекція форми живота)
- Пластика (корекція) гомілок
- Корекція птозу (опущення верхньої повіки)
- Лікування гіпергідрозу (посиленого потовиділення)
- Консультація пластичного хірурга
- Блефаропластика (зміна форми) лазером
- Композитні вініри на зуби
- Керамічні коронки на зуби
- Керамічні вініри на зуби
- Зубна імплантація
- Консультація стоматолога
- Чищення зубів від зубного каменю
- Фторування зубів
- Пересадка волосся
- Апаратне лікування волосся
- Герніопластика (видалення грижі)
Відгуки та оцінки клініки
Григорій
14 жовтня '23р.
Дуже хороша клініка. Проводилась ліпосакція. Декілька днів перебував у комфортній палаті. Дуже хороший персонал. Фахівці! Особлива подяка хірургу Андрію Богдановичу Різнику. Прекрасний мотиватор. Я буквально почав нове життя
Марія
06 листопада '19р.
, лікар Резник Юрій Богданович
Дуже хороший лікар. Лікуємось усією сім'єю багато років.
19 квітня '19р.
Оперировали дочь у Калики. Отопластику делали. Доктор супер. Всё прошло хорошо. Результат супер. Правда, интерьер в клинике желает лучшего.
Ірина
06 червеня '18р.
, лікар Курило Олег Михайлович
Фахівець своєї справи. Задоволена його роботою.Не шкодую, що обрала цього стоматолога для своєї родини.
ЮЛИЯ
02 лютого '18р.
, лікар Савчин Василь Степанович
Очень, очень хороший врач.У меня сложная история.Он радушно принял в самый тяжелый момент.Как человек тоже прекрасный.Просто другий батько
Олександра
29 січня '18р.
, лікар Курило Олег Михайлович
Прекрасний та кваліфікований лікар-стоматолог. Як кажуть, лікар від Бога:)
Світлана
03 вересня '17р.
, лікар Савчин Василь Степанович
Спеціаліст вищої категорії,він заслуговує на найвищі нагороди.Це талант і Дар Божий в одній людині.Я рада,що лікувалася в такого чудового Доктора.Золоті руки.
Юлія
11 квітня '17р.
, лікар Резник Юрій Богданович
Дуже хороший лікар.Рекомендую.Чотири роки ходжу лише до Юрія Богдановича.
Мирослава
09 листопада '16р.
, лікар Олашин Василь Васильович
Василь Васильович вміє тактовно підійти до вирішення питань його профілю. Під його керівництвом не страшно, не боляче, а результати роботи його мені сподобались.
Тетяна
04 листопада '16р.
, лікар Різник Андрій Богданович
Андрій Богданович відомий і талановитий пластичний хірург. Радий що мені його вчасно порадили, він позбавив мене косметичного дефекту, тож зараз я виглядаю добре.
Світлана
24 жовтня '16р.
, лікар Савчин Василь Степанович
Дуже рада, що в звернулась за допомогою саме до Василя Степановича. Чудовий хірург, прислухався до моїх побажань, все зробив як найкраще.
Леся
13 вересня '16р.
, лікар Колодченко Егор Васильович
Нехай вас не вводить в оману, що ваш косметолог - чоловік. Колодченко один з кращих фахівців, володіє всіма сучасними методами лікування та профілактики в дерматокосметології. Раджу, не пошкодуєте!
Алла
01 вересня '16р.
, лікар Колодченко Егор Васильович
Мне понравился доктор, но еще больше мне понравился результат проведенного лечения. Рекомендую.
Антон
07 серпня '16р.
, лікар Резник Юрій Богданович
З задоволенням можу підтвердити, що Юрій Богданович класний стоматолог. Я особисто у нього майже рік обслуговуюсь – все чудово, без жодних зауважень.
Римма
24 липня '16р.
, лікар Савчин Василь Степанович
Располагает к себе с первых минут приема. Лечение проводит хорошо. Я осталась очень довольна полученным результатом.
Альбина
11 липня '16р.
, лікар Різник Андрій Богданович
Мне все понравилось. Теперь я выгляжу на все 100)))
Платон
30 травня '16р.
, лікар Резник Юрій Богданович
Очень хороший врач. Провел качественное лечение. Рекомендую.
Зверніть увагу на інші клініки:
ЛОР-центр та центр слуху «Беттертон» вже більше 10 років спеціалізується на передовій сурдології й отоларингології, надаючи пацієнтам широкий спектр послуг з діагностики слуху, підбору та налаштування слухових апаратів, виготовлення індивідуальних вкладишів, берушей тощо. Займається діагностикою та комплексною терапією запальних, інфекційних та хронічних патологій ЛОР-органів.
Пн — Пт: 09:00-18:00
Сб: 09:00-18:00 Н: 10:00-16:00
Трутяк Роман Ігорович спеціалізується на судинній хірургії, флебології. Бере активну участь в наукових конференціях, відвідує сертифікаційні курси за спеціальністю. Автор і співавтор близько 60 наукових публікацій.
Пн — Пт: 09:30-16:00
Стоматологічна клініка RIKOTA на Шевченка — медзаклад, що надає повний спектр стоматологічних послуг для дорослих та дітей. Протягом 1 години в клініці можна пройти 3D-діагностику, створити цифровий дизайн майбутньої усмішки та виконати професійну гігієну порожнини рота. У центрі за один візит можна пройти одноетапну імплантацію або змінити прикус непомітно для оточуючих за допомогою лінгвальних брекетів та елайнерів.
Пн — Пт: 09:00-20:00
Приватна дитяча поліклініка "Веселка" на вул. Щирецька – це медичний заклад з лікувально-діагностичним напрямком роботи, який надає послуги, як дорослим, так і пацієнтам дитячого віку.
Пн — Пт: 08:00-20:00
Сб: 08:00-20:00 Н: 09:00-20:00