Сторінка 3. Хірурги у Львові

Фільтр: (Знайдено 66 лікарів 122 відгука) Сортування: (Досвід)
Алеся
Провел необходимое оперативное лечение быстро и качественно.
07 серпня '16 г.
Лідія
Що стосується пластичної хірургії, то для мене важливий тактичний підхід і лікарський досвід. Всього цього не позичати Яворському, з будь-якими проблемами допоможе вам впоратися, я дві операції у нього робила-знаю!
30 серпня '16 г.
Альбина
Мне все понравилось. Теперь я выгляжу на все 100)))
Тетяна
Андрій Богданович відомий і талановитий пластичний хірург. Радий що мені його вчасно порадили, він позбавив мене косметичного дефекту, тож зараз я виглядаю добре.
04 листопада '16 г.
Ірина Дацко
Дар від Бога бути хірургом
Ігор
Виявив захворювання та призначив ефективні методи лікування. Я сам лікар і можу впевнено сказати, що Горін - справжній професіонал.
23 вересня '16 г.
Проктолог, ендоскопіст, хірург
Лікар проктолог, хірург, ендоскопіст. Займається проведенням ендоскопічних досліджень різної складності, лікує геморой, проктит, тріщини прямої кишки. Закінчила Львівський національний медичний університет ім. Д. Галицького.
Мамолог, Пластичний хірург
Лікар­-хірург вищої кваліфікаційної категорії, кандидат медичних наук. Виконує всі види оперативних втручань на органах черевної порожнини, заочеревенному просторі, щитоподібній залозі, м'яких тканинах. Проводить апендектомії, грижосічення зовнішніх гриж (у тому числі із застосуванням алопластики), холецистектомії (лапароскопічним методом), біліодігестивні операції, геміколектомії, резекції кішківника, торакоцентез та ін. Член Всеукраїнської асоціації хірургів України.
Дитячий хірург, Ортопед, Травматолог
Доктор спеціалізується в області дитячої хірургії, ортопедії і травматології. Лікує пупкові та пахові грижі, фурункульоз, гідроцеле, варикоцеле, сколіоз, деформації стопи, дисплазію кульшових суглобів. Проводить видалення врослого нігтя та займається оформленням лікарняних листів по догляду за дитиною з хірургічною або травматологічною патологією.
Хірург, мікрохірург кисті
Лікар спеціалізується на загальній хірургії, пластичній хірургії, мікрохірургії та хірургії кисті. Займається лікуванням ургентних станів хірургічними методами. Бере активну участь у міжнародних конференціях та симпозіумах з хірургії.
Хірург, хірург-онколог, дерматоонколог
Хірург, хірург-онколог, дерматоонколог Сліпецький Роман Ростиславович спеціалізується на хірургічних методикам, а також методиках пластичної та реконструктивної хірургії. Володіє методиками лазерного, радіовидалення видалення та кріохірургії.
Хірург-імплантолог
Хірург-імплантолог проводить видалення зубів будь-якої складності, імплантацію зубів, кісткову пластику, видалення новоутворень (кіст). Лікар проводить всі види хірургії в умовах седації,проводить консультування щодо складання комплексного індивідуального плану лікування.
Лікар УЗД
Хірург
Яринич Юрій Васильович – хірург вищої категорії, кандидат медичних наук, завідувач хірургічним відділенням Військово-медичного клінічного центру Західного регіону, де виконується весь спектр високотехнологічних, малотравматичних хірургічних втручань з приводу усіх видів гриж черевної стінки і діафрагми, захворювань жовчного міхура і шлунка, ожиріння та діабету
Львів вул. Личаківська, 26 (Військово-медичний клінічний центр Західного регіону ) р.Личаківський
Лікар хірург-флеболог, УЗД фахівець
Олег Юрійович хірург-флеболог, а також фахівець ультразвукової діагностики. Успішно лікує варикоз, трофічні виразки. Займається склеротерапією телеангіектазій (судинні зірочки). Спеціалізується на діагностиці захворювань, розробляє профілактичні засоби. Працює за сучасними технологіями, використовує на практиці новітні технології. Розробляє індивідуальні схеми лікування.
Львів вул. Генерала Юнаківа 9 р.Залізничний
Судинний хірург
Головний лікар Хірургічної клініки "Корона" Кіхтяк Тарас Андрійович спеціалізується в області судинної хірургії, проводить профілактику, діагностику та лікування захворювань вен, розривів судин. Проводить прийом пацієнтів з варикозним розширенням вен і венозною недостатністю. Лікує трофічні розлади, флебіт та тромбофлебіт, флеботромбоз. Проводить склеротерапію, видаляє судинні зірочки на ногах.