Сторінка 4. Дерматологи у Львові

Алла
Мне понравился доктор, но еще больше мне понравился результат проведенного лечения. Рекомендую.
01 вересня '16 г.
Леся
Нехай вас не вводить в оману, що ваш косметолог - чоловік. Колодченко один з кращих фахівців, володіє всіма сучасними методами лікування та профілактики в дерматокосметології. Раджу, не пошкодуєте!
13 вересня '16 г.
Юліан
прекпасний дерматолог, кпащий у Львові
Христина
Гарно прокунсультувала і ефективно пролікувала. Велике дякую
Юрій
Пречудовий дитячий дерматолог. Уважна і розумна. Рекомендуємо всім
Елеонора
Кращий спеціаліст у Львові. Де я вже тільки не консультувалась, а саме Юлія Збігнєвна мені допомогла. Всім рекомендую.
04 травня '17 г.
Дерматокосметолог
Лікар дерматокосметолог, проводить процедури по омолодженню обличчя, використовуючи елос-технології. Лікар робить біорепарацію та біоревіталізацію шкіри, володіє технологією контурної пластики. Є автором власної методики з лікування акне.
Дерматолог, трихолог, трансплантолог волосся
Лікар здійснює прийом пацієнтів з дерматологічними захворюваннями. Приймає пацієнтів з патологіями волосся. Виконує трихоскопію, пересадку волосся. Проводить апаратне лікування волосся. Успішно лікує акне, псоріаз, розацеа, грибкові ураження шкіри та нігтів. Бере активну участь в конференціях та семінарах.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-08-24
Консультація тільки онлайн - 2000/3500
Дерматовенеролог, дерматолог, подолог
Спеціаліст з проведення цифрової дерматоскопії, видалення новоутворень шкіри лазерним, радіохвильовим, кріодеструктивним методам, грибкових захворювань.
Дерматовенеролог, дерматолог, дерматоонколог, трихолог
Спеціаліст з проведення цифрової дерматоскопії, видалення новоутворень лазерним, радіохвильовим, кріодеструктивним методам, лікування дерматологічних проблем методом IPL терапії, лазерного шліфування, ін’єкційних процедур: мезотерапія, біоревіталізація, плазмотерапія. Проводить процедуру цифрової трихоскопії, лікування захворювань шкіри голови та волосся.
Дерматовенеролог, дерматоонколог, дерматолог
Спеціаліст з проведення діагностичної біопсії утворів з накладанням швів, цифрової дерматоскопії, видалення новоутворень шкіри лазерним, радіохвильовим, кріодеструктивним методам, лікування дерматологічних проблем методом IPL терапії.
Дерматовенеролог, дерматолог
Спеціаліст з проведення цифрової дерматоскопії, видалення новоутворень шкіри лазерним, радіохвильовим, кріодеструктивним методами, лікування дерматологічних проблем методом IPL терапії.
Дерматовенеролог, дитячий дерматовенеролог
Спеціалізується на лікуванні дерматологічних захворювань, проведенні цифрової дерматоскопії, видаленні новоутворів радіохвильовим методом та шляхом кріодеструкції.
Дерматовенеролог, трихолог
Спеціалізується на лікуванні дерматологічних захворювань, проведенні цифрової дерматоскопії, видаленні новоутворів радіохвильовим методом та шляхом кріодеструкціі.