Сторінка 5. Дерматологи у Львові

Алла
Мне понравился доктор, но еще больше мне понравился результат проведенного лечения. Рекомендую.
01 вересня '16 г.
Леся
Нехай вас не вводить в оману, що ваш косметолог - чоловік. Колодченко один з кращих фахівців, володіє всіма сучасними методами лікування та профілактики в дерматокосметології. Раджу, не пошкодуєте!
13 вересня '16 г.
Людмила
Приятная и толковая врач. Назначила эффективный курс лечения. Огромное спасибо!
22 травня '16 г.
Софья
Хороший врач. Очень хорошо провела необходимое лечение.
13 вересня '16 г.
Альбина
Умничка просто! Рекомендую.
19 серпня '16 г.
Анжела
Давно шукала для себе хорошого косметолога, і ось пощастило - познайомилася з Білик. Культурна і доброзичлива, чудово розбирається в косметологіі. Я їй повністю довіряю.
20 листопада '16 г.
Дерматовенеролог, трихолог
Спеціаліст з проведення цифрової дерматоскопії, видалення новоутворень шкіри лазерним, радіохвильовим, кріодеструктивним методам, діагностичної біопсії утворів з накладанням швів. Також, володіє лазерними та ін’єкційними методиками, а також IPL терапії. Проводить лікування захворювань шкіри голови та волосся, цифрову трихоскопію.
Львів пр-т Червоної Калини, 29 А р.Сихівський
Подолог із вищою медичною освітою. Індивідуальний підхід до кожного клієнт. Працюю з проблемами стоп будь-якої складності, допомагаю усунути біль, відновити здоров’я ніг і попередити повторні ураження.
Масляник Христина Дмитрівна — медичний фахівець, який спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань шкіри, волосся, нігтів, а також інфекцій, що передаються статевим шляхом. Він проводить огляд пацієнта, призначає лабораторні та інструментальні обстеження, дерматоскопію, підбирає ефективне лікування і надає рекомендації щодо догляду за шкірою та профілактики рецидивів. Дерматовенеролог також займається лікуванням алергічних висипів, дерматитів, грибкових уражень та інших хронічних і гострих шкірних патологій.
Дерматолог, трихолог, трансплантолог волосся
Лікар здійснює прийом пацієнтів з дерматологічними захворюваннями. Приймає пацієнтів з патологіями волосся. Виконує трихоскопію, пересадку волосся. Проводить апаратне лікування волосся. Успішно лікує акне, псоріаз, розацеа, грибкові ураження шкіри та нігтів. Бере активну участь в конференціях та семінарах.
Консультація від 2500
Дерматовенеролог, дерматолог, трихолог
Спеціаліст з проведення цифрової дерматоскопії, видалення новоутворень лазерним, радіохвильовим, кріодеструктивним методам, лікування дерматологічних проблем методом IPL терапії, лазерного шліфування, ін’єкційних процедур: мезотерапія, біоревіталізація, плазмотерапія. Проводить процедуру цифрової трихоскопії, лікування захворювань шкіри голови та волосся.
Дерматовенеролог, дерматолог
Спеціаліст з проведення діагностичної біопсії утворів з накладанням швів, цифрової дерматоскопії, видалення новоутворень шкіри лазерним, радіохвильовим, кріодеструктивним методам, лікування дерматологічних проблем методом IPL терапії.
Дерматовенеролог, дерматолог
Спеціаліст з проведення цифрової дерматоскопії, видалення новоутворень шкіри лазерним, радіохвильовим, кріодеструктивним методами, лікування дерматологічних проблем методом IPL терапії.
Дерматолог, косметолог, трихолог
Сімейний лікар