Сторінка 2. Приватні лікарі у Львові

Фільтр: (Знайдено 928 лікарів 9 відгуків) Сортування: (ПІБ)
Людмила
Була на прийомі у Яриш Татьяна Іванівни.Хочу порекомендувати її,як професійного лікаря,мені дуже сподобалося!Чуйна,спокійна і людяна!Уважно вислухала,дала поради.
13 грудня '24 г.
Тетяна Карабаджак
Зверталися до Яріш Тетяни Іванівни коли хворів чоловік, такого чуйного і уважного лікаря в наш час важко знайти! Все ідеально починаючи від здачі аналізів,самого лікування та після лікування лише приємні враження та емоції.Щиро рекомендую досвідченого,високо кваліфікованого спеціаліста своєї справи Яріш Т.І.
20 червеня '24 г.
Іра
Чудовий лікар.Який вислухає.порадить.знайде причину.ще й хвилюється за результат.Дякую вам.Тетяно Іванівно.ваша обізнаність не лише в галузі гастроентерології .допомогла нам вилікувати донечку.Дай вам Бог здоров'я і ще багато років працювати.
Мар'яна
Дуже хороший спеціаліст
Терапевт, Гастроентеролог
Терапевт - вища категорія. Гастроентеролог - перша категорія. Займається діагностикою та лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту, а також корекцією способу життя та призначенням дієтичного харчування при захворюваннях різних органів та систем. Надає лікарську допомогу пацієнтам, що страждають виразковою хворобою шлунка, 12-палої кишки, гастритом, дуоденітом, захворюваннями печінки та підшлункової залози, анемією, артеріальною гіпертензією та ін. Володіє методиками ендоскопічних досліджень органів шлунково-кишкового тракту: езофагогастродуоденоскопії, ректороманоскопії.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-06
Львів вул. Пилипа Орлика, 4 р.Шевченківський
Львів вул. Івана Огієнка, 3 (у приміщенні клінічної з/д лікарні) р.Галицький (Центр)
Львів пр-т В'ячеслава Чорновола, 45 А, корпус 4 р.Шевченківський
Педіатр
Львів вул. Пилипа Орлика, 4 р.Шевченківський
Стоматолог-хирург, ортопед
Врач занимается удалением зубов, в том числе сложных зубов. Специализируется на восстановлении и протезировании зубов. Осуществляет подготовку ротовой полости к имплантации. Выполняет лоскутные и зубосохраняющие операции. В работе использует современные техники.
Гастроентеролог
Вважаю, що у роботі важливий комплексний і водночас індивідуальних підхід до кожного пацієнта. Розповім про взаємозвʼязок між способом харчування та виникненням захворювань шлунково-кишкового тракту і те,як саме зі зміною раціону можна позбавитись певних симптомів захворювань органів травлення та зменшити частоту загострень хронічних захворювань.
Офтальмолог, катарактальний хірург
Лікар з 30-річним досвідом роботи. Провів понад 20 000 мікрохірургічних операцій різного ступеня складності. Член Європейського товариства катарактальних та рефракційних хірургів (ESCRS), член Американського товариства катарактальних та рефракційних хірургів (АSCRS), член асоціації офтальмологів України, які займаються хірургічною практикою.
Пластичний хірург
Олександр Михайлович лікар-хірург вищої категорії. Проводить корекцію молочних залоз, а саме збільшення, зменшення, підтяжку. Робить контурну пластику тіла, ліпосакцію, ліпофілінг та багато інших операцій пластичної хірургії. Основні напрямки роботи: блефаропластика; збільшення, зменшення молочних залоз; контурна пластика тіла; отопластика; ліпофілінг; ліпосакція. Безперервно вдосконалює свою хірургічну майстерність на українських та міжнародних науково-практичних конференціях, симпозіумах, з’їздах та стажуваннях!
Невролог, нейрофізіолог
Невролог, нейрофізіолог займається лікуванням нервово-м’язових захворювань, головного болю, неврологічних ускладнень остеохондрозу хребта, захворювань нервів, поліневропатії.
Дерматокосметолог
Яворська Наталія Василівна – дерматокосметолог вищої категорії, володіє сучасними методиками контурної пластики, ін'єкцій краси, лазерної та апаратної косметології, мезотерапії.
Кардіолог дитячий, лікар з функціональної діагностики
Олена Юхименко є дитячим кардіологом та лікарем з функціональної діагностики. Основні напрямки її роботи включають діагностику та лікування вроджених та набутих вад серця, серцеві ускладнення після перенесених інфекційних захворювань, а також артеріальну гіпертензію та порушення серцевого ритму. Вона також виконує ультразвукові дослідження серця, аналізує результати ЕКГ та проводить моніторинг артеріального тиску.