Яворська Наталія Петрівна
Невролог, нейрофізіолог
лікар вищої кваліфікації
Кандидат медичних наук (PhD)
), доцент кафедри невропатології і нейрохірургії ФДПО ЛНМУ ім. Данила Галицького
Невролог, нейрофізіолог займається лікуванням нервово-м’язових захворювань, головного болю, неврологічних ускладнень остеохондрозу хребта, захворювань нервів, поліневропатії.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Наталка
30 вересня '22р.
В IQMED я йшла прицільно до Яворської на ЕНМГ, в медичних колах її дуже поважають як спеціаліста-невропатолога, що проводить дане обстеження. Сервісом задоволена. Рекомендую.
Віка
25 вересня '22р.
Шукала де зробити терміново ЕНМГ (електронейроміографію), в великих клініках запис на процедуру був не раніше, ніж за 2 тижні. В IQMED мене записали за 2 дні.
Марія
17 вересня '22р.
Невропатолог скерував на електронейроміографію, відкладала візит як могла, бо думала члмусьі, що процедура неприємна. Мені порадили звернутись до клініки IQMED до лікаря Яворської Наталії Петрівни, я так і зробила. Дуже задоволена фаховістю лікаря, попри мої побоювання, процедура пройшла максимально комфортно.
Тетяна П.
26 лютого '19р.
Все життя займалася спортом, тому навіть подумати не могла, що у старості буду страждати мігренню та головними болями. Дякувати богу, що є такі фахівці, як Наталя Петрівна. Вона допомогла мені позбавитися страждань та подарувала повноцінне життя.
Вікторія
04 червеня '20р.
Лікар від Бога
- Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького, аспірантура за спеціальністю «Неврологія»
- Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького, клінічна ординатура за спеціальністю «Неврологія»
- Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького, інтернатура «Неврологія» 2005 р.
- Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького, «Лікувальна справа», 2003 р.
Лікар-невролог займається лікуванням захворювань
- нервово-м’язові захворювання,
- головний біль,
- неврологічні ускладнення остеохондрозу хребта,
- захворювання нервів,
- поліневропатії.
Схожі лікарі у інших районах:
Схожі лікарі біля інших станцій метро:
Академгородок
Арсенальная