Сторінка 46. Приватні лікарі у Львові

Руслана
Якщо ви шукаєте гарно стоматолога, рекомендую звернутися до Богдана Тарасовича. Це стоматолог "від Бога". Я ні разу не сумнівалась в ньому як в спеціалісті, а зверталася до нього я дуже часто.
Соломія
Мала необхідність перевірити нирки та наднирники. Лікар, що робила УЗД дуже сподобалась. Дуже уважна та приємна, ввічливо спілкувалася зі мною. Вважаю її досвідченим спеціалістом, всі свої дії коментувала та дала мені декілька порад.
УЗД-спеціаліст
Доктор проводить ультразвукове дослідження органів черевної порожнини, селезінки, нирок, наднирників, печінки, суглобів і м'яких тканин. Бере участь у проведенні пункційної біопсії новоутворень різних органів. Регулярно відвідує наукові конференції, з'їзди та сертифікаційні курси за спеціальністю.
Врач занимается лечением заболеваний основного профиля: кариес, стоматит, гингивит, пародонтит, периодонтит, пульпит. Разрабатывает индивидуальные схемы терапии и последующей профилактики. Проводит комплексные осмотры и ведет профилактические приемы. Занимается подготовкой ротовой полости к последующему протезированию.
Анестезіолог
Лікар проводить оцінку загального стану пацієнта у період знаходження під наркозом. Вводить спинальную й епідуральну анестезію. Проводить комплекс заходів з ліквідації гострої дихальної, серцевої та ниркової недостатності. Виводить пацієнта з коми будь-якої етіології. Усуває анафілактичний шок і його наслідки.
Лікар здійснює прийом пацієнтів з урологічними захворюваннями. Лікує пієлонефрит, хронічний цистит, уретрит, простатит. Займається реабілітацією пацієнтів після оперативних втручань на органах сечостатевої системи. Проводить консервативне лікування сечокам'яної хвороби. При необхідності готує пацієнтів до літотрипсії.
Львів м. Трускавець, вул. Дрогобицька, 33
Лікар консультує з питань жіночого здоров’я, безпліддя, запальних захворювань зовнішніх та внутрішніх статевих органів, кольпоскопія, супровід вагітності.
Уролог-андролог
Доктор надає широкий спектр послуг в області урології. Лікує сечокам'яну хворобу, пієлонефрит, аденому передміхурової залози, хронічний цистит і чоловіче безпліддя. Проводить уретроскопію, жіночу та чоловічу цистоскопії, біопсію яєчка.
Акушер-гінеколог, генетик
Марія Богданівна — це фахівець, який допомагає розібратися в складних питаннях спадкових захворювань та генетичних порушень. Завдяки своїм знанням, вона може точно діагностувати генетичні проблеми, допомогти з профілактикою та надавати підтримку сім'ям у плануванні здорового майбутнього. ЇЇ робота базується на глибокому розумінні спадковості, що дозволяє попередити багато хвороб і покращити якість життя пацієнтів.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Хірург, лікар УЗД, мамолог
Лікар лікує судинні захворювання хірургічними методами. Приймає пацієнтів з варикозною хворобою, тромбозом та трофічними виразками. Виконує ультразвукове дослідження нирок, сечового міхура, щитовидної залози, молочних залоз, суглобів та м'яких тканин, судин верхніх та нижніх кінцівок.
Косметолог
Спеціаліст проводить глибокий пілінг обличчя, ліпофілінг обличчя, чистку обличчя. Володіє методиками біоревіталізації, ботулінотерапіі, мезотерапії. Виконує корекцію мімічних зморшок, контурну пластику обличчя та естетичне моделювання губ. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.