Сторінка 45. Приватні лікарі у Львові
Знайдено 1044 лікаря
4 відгука
До цього 5 років поспіль боролася з папіломами. Була у різних спеціалістів та в різних клініках. Всюди, проконсультувавшись із лікарем , робила кріодиструкцію. На щастя, знайшла в Інтернеті Олену Вікторівну. Олена Вікторівна - прекрасний спеціаліст, і не лише у сфері дерматології. Направивши мене на певний перелік аналізів, Олена Вікторівна встановила причину моїх папілом, визначила моє лікування. Я приймала засоби внутрішньо, і використовувала зовнішньо. І вже за кілька днів був помітний результат. Дані рекомендації я виконувала протягом місяця, і дивовижно! За 1 місяць мої папіломи зникли ПОВНІСТЮ. Тому, якщо у вас якісь проблеми, пов'язані з дерматологією, то вам тільки до Олени Вікторівни.
Роман
Дуже компетентний лікар, все дуже дохідливо пояснив. Доброзичливий, та уважний до найменших дрібниць. Розповів про всі можливі варіанти лікування! Обов'язково прийду ще! Буду рекомендувати цього видатного лікаря.
Лікар від Бога! Спасибі йому величезне! На жаль, не всі в наш час такі професіонали. Отримала дуже вичерпну консультацію! У наш час це велика удача, знайти хорошого лікаря і я рада, що звернулася до цього спеціаліста! Чудова людина і майстер своєї професі
Анатолій
У мене дуже багато папілом на всьому тілі. Я час від часу видаляю їх, але постійно з'являються нові.лікарі нічого нового не рекомендували. Тому я вирішив звернутися до Олени Вікторівни, так як неодноразово чув про неї хороші відгуки. Вона уважно мене вислухала, та оглянула. Після цього направила на здачу аналізу (папілома вірус людини). Як виявилося він у мене позитивний. Зараз лікуюся, і вже помітні перші позитивні результати.
26 грудня '19 г.
Дерматолог
Лікар займається лікуванням дерматитів, псоріазу, лишаю, екзем, бородавок, веде консультативний прийом пацієнтів.
Стоматолог, хірург
Лікар виконує видалення зубів усіх складностей, імплантацію зубів, резекцію корення зуба, пластику вуздечки, протезування на імплантах.
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні урологічних захворювань. Для уточнення діагнозу призначає уретроцистоскопію, УЗД органів малого тазу та лабораторні аналізи. Приймає пацієнтів з болем в нижній частині живота, частим сечовипусканням, виділеннями з уретри, порушенням ерекції.
Ендокринолог, анестезіолог
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань ендокринної системи. Спеціалізується в області анестезіології. Має досвід у проведенні міжнародних клінічних випробувань лікарських засобів. Лікує цукровий діабет, захворювання щитовидної залози, патології гіпоталамо-гіпофізарної системи.
Психолог
Спеціаліст займається вивченням індивідуальних особливостей психіки людини. Проводить консультації та психологічні тренінги. Допомагає пацієнтам з підвищеною тривожністю, нервозністю, панічними атаками, безсонням та легкими фобіями. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Психолог
Спеціаліст проводить психологічні консультації для дорослих та дітей. Лікує тривалу депресію, панічні атаки, легкі фобії. Допомагає впоратися зі стресовими ситуаціями та невпевненістю в собі, а також з кризами дитячого віку, гіперактивністю та дефіцитом уваги, затримкою психічного та когнітивного розвитку.
УЗД-спеціаліст
УЗИ-диагност, специалист по хирургии, предоставляет консультативные услуги по диагностике и лечению почек, органов брюшной полости и щитовидной железы. В своей работе Шнайдрук Ольга Петровна основывается на консервативных и оперативных методах лечения.
Акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст
Крочак Віра Михайлівна
Віра Михайлівна - висококваліфікований акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст з багаторічним досвідом роботи. Займається діагностикою та лікуванням гінекологічних захворювань, проводить консультативний прийом, пренатальну ультразвукову діагностику органів малого тазу, молочних залоз, щитоподібної залози, веде вагітність
Хірург, мамолог, УЗД-фахівець
Костишин Назар Михайлович
Костишин Назар Михайлович —хірург, мамолог та фахівець з ультразвукової діагностики, кандидат медичних наук, лікар другої кваліфікаційної категорії. Має понад 10 років практичного досвіду у сфері медицини.
Здійснює сучасне малоінвазивне та амбулаторне хірургічне лікування таких станів, як:
• кісти, фіброаденоми, лактостаз, мастит, галактоцеле;
• видалення атером, доброякісних новоутворів шкіри, ліпом, гідраденітів, трофічних виразок;
• хірургічна обробка ран, дренування абсцесів.
Також надає допомогу пацієнтам із судинною патологією, включно з варикозним розширенням вен, тромбозами та трофічними виразками.
Лікар функціональної діагностики
Павлюк Оксана Андріївна
Оксана Андріївна – лікар функціональної діагностики з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на проведенні спірометрії та спірографії з бронходилатаційним тестом