Сторінка 4. Хірурги у Львові

Алеся
Провел необходимое оперативное лечение быстро и качественно.
07 серпня '16 г.
Лідія
Що стосується пластичної хірургії, то для мене важливий тактичний підхід і лікарський досвід. Всього цього не позичати Яворському, з будь-якими проблемами допоможе вам впоратися, я дві операції у нього робила-знаю!
30 серпня '16 г.
Альбина
Мне все понравилось. Теперь я выгляжу на все 100)))
Тетяна
Андрій Богданович відомий і талановитий пластичний хірург. Радий що мені його вчасно порадили, він позбавив мене косметичного дефекту, тож зараз я виглядаю добре.
04 листопада '16 г.
Ірина Дацко
Дар від Бога бути хірургом
Ігор
Виявив захворювання та призначив ефективні методи лікування. Я сам лікар і можу впевнено сказати, що Горін - справжній професіонал.
23 вересня '16 г.
Хірург
Лікар-хірург вищої кваліфікаційної категорії, спеціалізується на омолоджувальній хірургії, на пластиці молочних залоз, хірургічному лікуванні гінекомастії, корекції невдалих пластичних операцій, інтимній пластиці, флебологічній допомозі, хірургічному лікуванні облисіння, реконструктивній післяопіковій та онкопластичній хірургї.
Хірург
Професор Кобза Ігор Іванович — зав. кафедрою судинної хірургії, судинний хірург. Спеціалізується на судинних захворюваннях, проводить лікування складних форм атеросклерозу та варикозного розширення вен. Розробляє індивідуальні схеми терапії. Приймає активну участь у наукових конференціях. Підвищує кваліфікацію. Проходить стажування у провідних клініках Європи. Приймає пацієнтів у приватному порядку.
Судинний хірург
Уролог, хірург
Доктор філософії, асистент кафедри урології ФПДО Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Автор 70 наукових публікацій, 1 патент, 4 підручника
Львів вул. Залізнична, 7 р.Залізничний
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-23
Львів вул. Івана-Теодозія Куровця, 10 р.Франківський
Палинская Виктория Игоревна специализируется на лечении рассеянного склероза, мышечной дистрофии, черепно-мозговых и травм спинного мозга. Лечит инсульты и постинсультные состояния, хронические нарушения кровотока, болезнь Альцгеймера, ревматизм, ревматоидный артрит, системная красная волчанка. Доктор также предоставляет услуги по лечению хронического бронхита, альвеолита, гастрита, энтеро-колита, гломерулонефрита, пиелонефрита, сахарного диабета, зоба, миомы матки, бесплодие. Ведет детей с ДЦП, аутизмом, эпилепсией. Является автором многих научных работ, в том числе патентов и авторских прав.
Львів вул. Академіка Андрія Сахарова, 44/65 р.Франківський