Сторінка 6. Хірурги у Львові
Знайдено 82 лікаря
122 відгука
Алеся
Провел необходимое оперативное лечение быстро и качественно.
07 серпня '16 г.
Лідія
Що стосується пластичної хірургії, то для мене важливий тактичний підхід і лікарський досвід. Всього цього не позичати Яворському, з будь-якими проблемами допоможе вам впоратися, я дві операції у нього робила-знаю!
30 серпня '16 г.
Альбина
Мне все понравилось. Теперь я выгляжу на все 100)))
11 липня '16 г.
Тетяна
Андрій Богданович відомий і талановитий пластичний хірург. Радий що мені його вчасно порадили, він позбавив мене косметичного дефекту, тож зараз я виглядаю добре.
04 листопада '16 г.
Ірина Дацко
Дар від Бога бути хірургом
Ігор
Виявив захворювання та призначив ефективні методи лікування. Я сам лікар і можу впевнено сказати, що Горін - справжній професіонал.
23 вересня '16 г.
Стоматолог, дитячий стоматолог
Бедрань Оксана Юріївна
Лікар- стоматолог/ дитячий. Естетика в терапевтичній стоматології дорослих. Терапевтичне та хірургічне лікування дітей на звичайному візиті, закисі та в загальному наркозі.
Палинская Виктория Игоревна специализируется на лечении рассеянного склероза, мышечной дистрофии, черепно-мозговых и травм спинного мозга. Лечит инсульты и постинсультные состояния, хронические нарушения кровотока, болезнь Альцгеймера, ревматизм, ревматоидный артрит, системная красная волчанка. Доктор также предоставляет услуги по лечению хронического бронхита, альвеолита, гастрита, энтеро-колита, гломерулонефрита, пиелонефрита, сахарного диабета, зоба, миомы матки, бесплодие. Ведет детей с ДЦП, аутизмом, эпилепсией. Является автором многих научных работ, в том числе патентов и авторских прав.
Хірург
Лікар першої категорії, кандидат медичних наук. Основні напрямки діяльності — флебологія, лазерна хірургія, загальна хірургія. Практикує новітні методи оперативного лікування варикозної хвороби, аксілярного гіпергідрозу, надлишкового жировідкладення, жовчнокам’яної хвороби, пахових гриж. Виконує ендовенозну лазерну абляцію та лазерну абляцію аксілярних потових залоз, склерозування, мініфлебектомію, лазерний ліполіз, лапароскопічну холецистектомію, пластику пахових гриж сітчастим протезом.
Проктолог
Володимир Володимирович спеціалізується в області проктології. Надає послуги по лікуванню геморою, анальних тріщин, веде консультативний прийом. Проводить інфрачервону коагуляцію, радіохвильову хірургію, лікування латексними кільцями, лікування геморою методом доплерівської дезартеризації HAL-RAR.
Онколог, хірург
Консультативна допомога в лікуванні раку шлунку, печінки, підшлункової залози, псевдоміксоми очеревини.
Дитячий хірург, хірург
Лешневський Орест Богданович
Орест Богданович - дитячий хірург, хірург з досвідом роботи, спеціалізується на діагностиці та оперативному лікуванні дитячих хвороб, а також проведенні хірургічних втручань різної складності. Займається профілактикою та лікуванням онкології, вроджених аномалій, пухлин та травм у дітей тощо
Нейрохірург
Микитин Тарас
Тарас Микитин - кваліфікований дитячий лікар-нейрохірург з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на лікуванні пухлин головного та спинного мозку, наслідків травм периферичної нервової системи. Консультує та приймає рішення щодо подальшого хірургічного лікування
Прийма Роман Олегович
Роман Олегович Прийма — досвідчений стоматолог та власник клініки RelaxDent у Львові. У 2017 році закінчив Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького за спеціальністю «Стоматологія» та хірургічна стоматологія Надає широкий спектр стоматологічних послуг, зокрема імплантацію зубів та керамічні вініри, приділяючи особливу увагу комфорту та задоволенню пацієнтів.
Хірург, дитячий хірург
Альошина Анастасія
Анастасія Альошина - кваліфікований лікар-хірург, дитячий хірург. Проводить планові профілактичні огляди дітей від 0 до 18 років, а також дорослих. Надає планову та невідкладну допомогу дітям та дорослим в межах можливості клініки. Видаляє доброякісні утворення шкіри та м'яких тканин, виконує планові та невідкладні оперативні втручання під місцевою та загальною анестезією