Сторінка 4. Хірурги у Львові

Фільтр: (Знайдено 66 лікарів 122 відгука) Сортування: (Відгуки)
Алеся
Провел необходимое оперативное лечение быстро и качественно.
07 серпня '16 г.
Лідія
Що стосується пластичної хірургії, то для мене важливий тактичний підхід і лікарський досвід. Всього цього не позичати Яворському, з будь-якими проблемами допоможе вам впоратися, я дві операції у нього робила-знаю!
30 серпня '16 г.
Альбина
Мне все понравилось. Теперь я выгляжу на все 100)))
11 липня '16 г.
Тетяна
Андрій Богданович відомий і талановитий пластичний хірург. Радий що мені його вчасно порадили, він позбавив мене косметичного дефекту, тож зараз я виглядаю добре.
04 листопада '16 г.
Ірина Дацко
Дар від Бога бути хірургом
Ігор
Виявив захворювання та призначив ефективні методи лікування. Я сам лікар і можу впевнено сказати, що Горін - справжній професіонал.
23 вересня '16 г.
Проктолог, ендоскопіст, хірург
Лікар проктолог, хірург, ендоскопіст. Займається проведенням ендоскопічних досліджень різної складності, лікує геморой, проктит, тріщини прямої кишки. Закінчила Львівський національний медичний університет ім. Д. Галицького.
Хірург
Матвійчук Володимир Михайлович, хірург вищої кваліфікаційної категорії з 35-річним досвідом активної хірургічної практики. Володіє повним спектром операцій з приводу патологій органів черевної порожнини, гриж, гнійних захворювань м`яких тканин, патології вен ніг, володіє сучасними методиками лікування трофічних виразок, хронічних ран.
Львів вул. Нечуя-Левицького, 4 р.Франківський
Дитячий хірург, Ортопед, Травматолог
Доктор спеціалізується в області дитячої хірургії, ортопедії і травматології. Лікує пупкові та пахові грижі, фурункульоз, гідроцеле, варикоцеле, сколіоз, деформації стопи, дисплазію кульшових суглобів. Проводить видалення врослого нігтя та займається оформленням лікарняних листів по догляду за дитиною з хірургічною або травматологічною патологією.
Судинний хірург
Лікар Кіхтяк Андрій Тарасович, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії. Займається питаннями, що стосуються хірургії, проводить діагностику та лікування розривів судин, захворювань вен. До компетенції лікаря входить лікування варикозного розширення вен, венозної недостатності, кровотеч, флебіт і тромбофлебіт, флеботромбоз, трофічні розлади. Проводить склеротерапію, мікрофлбектомію.
Хірург
Лікар спеціалізується на проведенні оперативних втручань з метою видалення апендициту, папілом, поліпів, пухлин м'яких тканин. Спеціаліст оперативно видаляє свищі, знімає шви, проводить обробку ран. Приймає у плановому режимі.
Судинний хірург
Лікар УЗД, кардіохірург
Лікар проводить проводить діагностику та лікування дітей з вродженими і набутими хворобами серцево-судинної системи, легеневою гіпертензією, міокардитами, серцевоюнедостатністю. Пріорітетні напрямки роботи — вроджені вади серця, набуті вади серця, легенева гіпертензія, серцева недостатність
Львів вул. Липова Алея, 15 р.Галицький (Центр)
Проктолог, хирург, УЗД-фахівець
Врач занимается лечением проктологических заболеваний консервативными и хирургическими методами. Выполняет ректороманоскопию. Принимает пациентов с геморроем, анальными трещинами, колитом, дисбактериозом, анальным зудом. Успешно лечит синдром раздраженного кишечника, а также другие состояния которые могут сопровождаться диареей или запорами.
Львів м. Трускавець, вул. Дрогобицька, 33
Уролог, хірург
Доктор філософії, асистент кафедри урології ФПДО Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.
Мамолог, хірург-онколог, ендоскопіст