Рентгенолог у Львові
Катерина
Стояла в лікаря Абдулазіза Хусні. Завжди виходила від нього з відчуттям спокою і безпеки. Дуже привітний і добрий. Цей спокій для вагітний вкрай цінний. Щиро дякую! І далі хочу ходити на огляди лише до нього
03 серпня '24 г.
Марія
Чудовий лікар, який любить свою роботу та людей, що рідкість.
Христина
Всю вагітність спосперігалась в лікаря Абдулазіза Хусні. Чудовий спеціаліст та хороша людина. З першого візиту було зрозуміло, що лікар любить те, що робить. Візити завжди були з настроєм, дружелюбною остановкою та приємними емоціями. Це вагітним важливо)))) Лікар все пояснював, зажди був дуже уважний, ввічливий та помічний. Не було в нашій співпраці непотрібних аналізів чи медикаментів. В разі чогось зверталась з питаннями по вайберу. На все отримувала відповідь та допомогу. Дуже рада, що обрала цього лікаря. Усім рекомендую! Наступну вагітність, не задумуючись, обрала б знову цього лікаря :) Дякую Вам велике за все від мене, чоловіка та синочка))
Любов
Толковий і розумний Лікар. Відразу зрозуміла, що любить свою роботу. Пояснює все доступно і по суті. Стояла у Нього на обліку. Уважно спостерігали розвиток малечі, дитинка здорова. Щиро вдячна Лікарю Хусні!
На жаль,
за напрямком "Діагност" лікарів у Львові на сайті likarni.com не знайдено.
Ви можете обрати іншого відповідного спеціаліста в Вашому місті
Шукати лікаря!

УЗД-фахівець
Собків Ольга Степанівна

Хірург, дитячий хірург, лікар УЗД
Лужецька Олеся

Кардіолог дитячий, лікар з функціональної діагностики
Юхименко Олена Михайлівна