Діагности в Ужгороді

ОНЛАЙН Консультація рентгенолога (опис наданих знімків, друга думка) в клініці «ON Clinic» 450
Стецюнич марія василівна
Дуже гарний спеціаліст, знається на своїй роботі
Мирослава
Дуже хороший лікар Наталія Василівна.. Пояснює зрозуміло і доступно... Налаштовує на позитив... Досвідчений професіонал
Юля
Дуже добрий спеціаліст. Ходжу до неї с приводу вагітності. В мене діагностували деякі проблеми, які потребують термінового вирішення. Якщо це не зробити, я можу назавжди залишитися без дітей. Проходжу активне лікування, та вірю що спеціаліст мені допоможе.
30 грудня '19 г.
Онколог-мамолог, радіолог
Репродуктолог, гінеколог, УЗД-спеціаліст, сексопатолог
Консультація 950 грн, репродуктолог 1320 грн
Кардіолог, УЗД-фахівець
Тетяна Тернущак – кардіолог та фахівець УЗД із досвідом роботи понад 12 років. Проводить комплексну діагностику серцево-судинної системи, виконує ехокардіографію, призначає ефективне лікування та супроводжує пацієнтів із хронічними серцевими захворюваннями.
Людмила
23 березеня '26р.
Тетяна Михайлівна дуже хороша лікарка,професіонал ,уважна до пацієнта.Рекомендую!!
Акушер-гінеколог, репродуктолог, УЗД-спеціаліст
Консультація 950, репродуктолог 1320 грн
Лікар УЗД
Лікар спеціалізується на діагностиці захворювань внутрішніх органів за допомогою ультразвукового обладнання. Виконує УЗД простати, органів мошонки, молочних залоз та щитовидної залози. Займається розшифровкою результатів досліджень.
Славка
16 березеня '26р.
Чудова,розумна лікарка і дуже чітко все пояснює.
Ужгород вул. Д. Богуславського 4
УЗД-фахівець
Віктор Вікторович проводить точні та інформативні ультразвукові обстеження з уважним і дбайливим ставленням до кожного пацієнта. Працює на сучасному обладнанні, детально пояснює результати дослідження та допомагає краще зрозуміти стан вашого здоров’я. Ви отримаєте професійну діагностику в комфортній атмосфері та впевненість у правильності обстеження.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар займається лікуванням і діагностикою захворювань шийки матки, ІПСШ, безпліддя, невиношування вагітності. Проводить УЗД, пренатальну діагностику, підбір контрацепції та ін.
УЗД-фахівець
Компетентний лікар ультразвукової діагностики. Пацієнти відмічають, що на прийомі панує доброзичлива атмосфера, лікар уважна до деталей. Лікарка постійно оновлює свої знання.
Ужгород вул. Д. Богуславського 4