Сторінка 38. Приватні лікарі у Львові
Віталій
Робив пересадку волосся тут, тепер як нова копійка
16 жовтня '21 г.
Таня
Була на прийомі в трихолога Мислович Мар'яни. Вона дуже делікатно провела огляд, порадила оптимальний догляд. Відразу було видно що професіонал. Взагалі весь персонал дуже ввічливий. Не відчувалось ставлення 'Не мій клієнт - не моя морока'. Без різниці до кого я на прийом записана, всі були раді мене бачити. Це дуже приємно! Адміністратор дуже уважна. Ще потішила відсутність черг!
01 листопада '21 г.
Марія
Відвідую клініку не вперше і не востаннє.Дуде привітний персонал,дівчатка готові завжди помогти,підказати,лікар Мислович Мар'яна Орестівна лікує мене вдруге і я дуже задоволена!!всім рекомендую клініку 'Веромед',тут вам допоможуть здолати недугу!
25 листопада '21 г.
Віталік
Мислович Мар’яна - найкращий трансплантолог волосся у Львові!
Перевірив на собі особисто)
Якщо вагаєтесь, чи робити пересадку волосся, то женіть всі сумніви геть і сміливо записуйтесь на процедуру!)
14 жовтня '21 г.
Білинська Лідія Михайлівна
Лікар проводить профілактичні дерматовенерологічні огляди; діагностику, профілактику та лікування дерматовенерогічних захворювань, огляд дерматоскопом, видалення бородавок, папілом, кератом, гострокінцевих кондилом
Трансплантолог з пересадки волосся
Мар’яна Орестівна надає консультаційні послуги в галузі дерматології та трихології. Займається діагностуванням та лікуванням таких заховрювань, як себорея, екзема, акне, герпес, псоріаз тощо. Спеціалізується в галузі дерматоонкології та практикує трансплантацію волосся.
Стоматолог-терапевт, ортодонт
Лікар стоматолог-ортодонт другої категорії, фахівець в області терапевтичної стоматології та ортодонтії, займається лікуванням запальних і дегенеративних захворювань тканин зубів та ясен. Проводить корекцію зубного ряду за допомогою брекетів та пластин.
Хірург
Лікар-хірург вищої кваліфікаційної категорії, спеціалізується на омолоджувальній хірургії, на пластиці молочних залоз, хірургічному лікуванні гінекомастії, корекції невдалих пластичних операцій, інтимній пластиці, флебологічній допомозі, хірургічному лікуванні облисіння, реконструктивній післяопіковій та онкопластичній хірургї.
Вікторія Віталіївна, спеціалізується в сфері дитячої неврології. Проводить лікування захворювань нервової системи, мігрені, затримки моторної функції, епілепсії, заїкання, нервовий тік, порушення сну, гіпоксичного ураження ЦНС.
УЗД-спеціаліст, Акушер-гінеколог
Врач гинеколог, диагност высшей квалификационной категории, специализируется на терапии дисплазии влагалища, климактерических расстройств и нарушений менструального цикла. Оказывает консультативные услуги по диагностике и лечению трихомоноза, патологий шейки матки, уреаплазмоза, женского бесплодия и хламидиоза. Специалист в колькоскопии и УЗИ диагностике Бевз Юрий Анатольевич член Ассоциации акушеров-гинекологов Украины.
Консультація від 600 грн
Кардіолог
Доцент, кандидат медичних наук, лікар-кардіолог, проводить лікування хвороб серцево-судинної системи. Наталія Анатоліївна активно займається науковою роботою.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-07-15
УЗД-спеціаліст
Геннадій Юрійович займається проведенням експертного ультразвукового дослідження стану кровообігу у кінцівках методом кольорової доплерографії, регулярно проходить курси підвищення кваліфікації згідно вимогам МОЗ, доцент
УЗД-дігност, функціональний діагност, кардіолог
Лікар Семенів Володимир Остапович займається лікуванням кардіологічних захворювань. Проводить УЗД внутрішніх органів та щитоподібної залози. Лікар проводить ефективне лікування аритмії, артеріальної гіпертензії, ішемічної хвороби серця, серцевої недостатності.
Стоматолог-гігієніст
Стоматолог-гігієніст, є спеціалістом у сфері догляду за гігієною ротової порожнини. Проводить процедури та консультації пацієнтів з питань естетичного догляду за зубами.