Сторінка 36. Приватні лікарі у Львові

Віка
Дуже хороший та компетентний лікар. Не так давно була у нього на прийомі. Всі маніпуляції що він робив, були не болючі, що приємно мене здивувало. Лікар по справжньому знає свою справу! Компетентно надав рекомендації. Прийду повторно!
Сьогодні видаляв корінні зуби у цього лікаря. Спеціаліст зробив все дуже кваліфіковано та компетентно. Болі майже не відчув, анестезія подіяла ефективно. Після процедури, лікар, детально розповів що потрібно робити далі. Вдячний!
Діма
Дуже хороша та приємна людина! Консультація дуже сподобалася. Я шукала лікаря, який порекомендував би препарати, щоб полегшити страждання, а Ганна Іванівна змогла це зробити за допомогою цінних порад, та людяного розуміння. Рекомендую!
Galina Chaikovska
Лікар хороший! Прийом пройшов відмінно, нам все сподобалося. Ганна Іванівна частково допомогла вирішити нашу сімейну проблему, але це, досить тривалий процес. Який потребує максимальних зусиль з обох сторін. Тому будемо приходити ще.
Психолог
Спеціаліст проводить психологічні консультації для дорослих та дітей. Лікує тривалу депресію, панічні атаки, легкі фобії. Допомагає впоратися зі стресовими ситуаціями та невпевненістю в собі, а також з кризами дитячого віку, гіперактивністю та дефіцитом уваги, затримкою психічного та когнітивного розвитку.
Стоматолог-хирург, ортопед
Врач занимается удалением зубов, в том числе сложных зубов. Специализируется на восстановлении и протезировании зубов. Осуществляет подготовку ротовой полости к имплантации. Выполняет лоскутные и зубосохраняющие операции. В работе использует современные техники.
УЗД-спеціаліст
Лікар УЗ-спеціаліст. Надає послуги з УЗ-дослідження органів та систем, спеціалізується на дослідженні щитовидної залози, органів сечостатевої системи, молочної залози. Закінчила Львівський державний медичний університет ім. Д. Галицького.
Львів вул. Пилипа Орлика, 4 р.Шевченківський
УЗД-спеціаліст
УЗИ-диагност, специалист по хирургии, предоставляет консультативные услуги по диагностике и лечению почек, органов брюшной полости и щитовидной железы. В своей работе Шнайдрук Ольга Петровна основывается на консервативных и оперативных методах лечения.
Акушер-гінеколог, дитячий гінеколог
Лікар спеціалізується на терапії запальних та інфекційних захворювань репродуктивної системи. Основний напрямок діяльності — планування вагітності й участь у родовому процесі. Готує до виношування дитини, коригує цикл. Приймає пологи, надає комплексні послуги з усунення розривів, травм та інших ускладнень. Працює з дітьми та підлітками, проводить планові огляди, веде профілактику.
Львів вул. Туган-Барановського 9 р.Личаківський
Гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар займається виявленням та терапією гінекологічних захворювань. Здійснює ведення вагітності. Проводить відеокольпоскопію, ультразвукове дослідження матки, молочних залоз та органів малого тазу. Консультує з питань вибору контрацепції. Виконує радіохвильове лікуванні ерозії шийки матки.
Педіатр
Лікар проводить діагностику та лікування захворювань дитячого віку на заставах доказової медицини, спостереження дітей від народження до 18 років, спостереження новонароджених, передчасно народжених, дітей до 1 року.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар проводить консультативний прийом, огляд, кольпоскопію, УЗД органів малого тазу, УЗД молочних залоз, УЗД щитовидної залози, підбір схеми лікування. Лікує інфекції, які передаються статевим шляхом. Юлія Володимирівна є компетентним фахівцем з встановлення/видалення внутрішньоматкових спіралей. З нею Ваше здоров’я в безпеці!
Львів вул. Генерала Юнаківа 9 р.Залізничний
Ендокринолог
Ендокринолог, терапевт, кардіолог
Лікар спеціалізується в області ендокринології та терапії. Вища- терапія. Ендокринологія, кардіологія- сертифікат. Регулярно приймає участь в міжнародних та вітчизняних конференціях в якості доповідача та слухача. Автор понад 50 наукових робіт. Член асоціації лікарів-інтерністів Західної України, ESC.
Львів вул. Івана-Теодозія Куровця, 10 р.Франківський
Львів вул. Залізнична, 7 р.Залізничний