Сторінка 23. Приватні лікарі у Львові

Наталя
Хочу висловити щиру подяку судинному хірургу Борису Ігоровичу, за високий професіоналізм, турботу та неймовірну людяність. Лікар провів складну операцію з видалення тромба моїй мамів 2012 році, і завдяки його майстерності та впевненим діям усе пройшло успішно. Ми були дуже стурбовані станом здоров’я, але з першої консультації стало зрозуміло, що мама в надійних руках. Лікар уважно вивчив усі обстеження, чітко пояснив суть проблеми та можливі ризики, заспокоїв і налаштував на позитив. Після операції мама швидко пішла на поправку, а ми відчули величезне полегшення та вдячність. Кожного разу, коли виникає проблема чи потрібна консультація, щодо подальшого лікування Борис Ігорович завжди на звязку і на позитиві) Такі лікарі – справжнє покликання. Дякуємо за врятоване життя, за турботу та професійний підхід. Нехай у ваших руках одужує ще багато пацієнтів! Щиро рекомендую всім, хто шукає надійного судинного хірурга.
21 травня '25 г.
Юлія
Лікар від бога, а на сам пепед людина з великої літери
Ірина
Довго вагалась чи робити оперативне втручання. Але Борис Ігорович запевнив, що не має ніяких ризиків, заспокоїв та допоміг зрозуміти необхідність всіх процедур. Хірург професійний, приймає виважені рішення. Дуже задоволена та вдячна.
Інесса
Від паління та частих кавових ритуалів у мене дуже потемнішала емаль, я вирішила, що треба відбілювати. Подруга порадила звернутись саме до Ірини Романівни. Вона класний спеціаліст, видно, що вона дійсно на своєму місці та любить свою справу. Мої зубки тепер навіть біліші, ніж були завжди. Дякую!
Стоматолог, ендодонтист
Експертка в терапевтичній стоматології дорослих та дітей під мікроскопом на звичайному візиті та в загальному наркозі, пародонтологічне лікування захворювань ясен.
Флеболог, судинний хірург
Доктор спеціалізується в області судинної хірургії, хірургії, трансплантології та флебології. Виконує оперативні втручання на судинах і перев'язку трофічних виразок. Займається видаленням судинних зірочок на ногах. Бере участь в міжнародних конференціях та тренінгах.
Хірург, мікрохірург кисті
Лікар спеціалізується на загальній хірургії, пластичній хірургії, мікрохірургії та хірургії кисті. Займається лікуванням ургентних станів хірургічними методами. Бере активну участь у міжнародних конференціях та симпозіумах з хірургії.
Терапевт, лікар-УЗД
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань дихальної, серцево-судинної, травної, сечовидільної, кровотворної систем. Навчає принципів здорового харчування. Допомагає розібратися в причинах поганого самопочуття(відсутності енергії, загальної слабкості, швидкої втомлюваності, випадіння волосся) та позбутися дефіцитів вітамінів та мінералів. Проводить ультразвукову діагностику відповідно до сучасних рекомендацій.
Львів вул. Угорська, 17 р.Сихівський
УЗД-спеціліст
Доктор Свідрик Вікторія Володимирівна — спеціаліст з ультразвукової діагностики. Основний напрямок діяльності — допплерографія. Проводить транскраніальну допплерографію, дуплексне сканування артерій та вен верхніх та нижніх кінцівок, судин щитовидної залози, нирок, черевної аорти та її вісцеральних гілок. Також виконує ультразвукові дослідження органів черевної порожнини та заочеревинного простору, щитовидної залози, молочних залоз, органів малого тазу. Надає консультації діагноста. Постійно підвищує професійний рівень, навчається у передових національних школах УЗД.
Львів вул. Пилипа Орлика, 4 р.Шевченківський
Стоматолог-хірург
Лікар займається лікуванням захворювань зубів хірургічними методами у дорослих та дітей. Виконує операції з видалення зубів мудрості. Проводить видалення молочних зубів. Приймає пацієнтів з кістами, абсцесами, флюсом та запаленням кісткової тканини щелепи. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Львів вул. Олени Степанівни, 35 А р.Залізничний
Гематолог
Лікар-гематолог вищої категорії. Сферою діяльності лікаря є діагностика та лікування, анемій різної етіології, геморагічних розладів (гемофілії, тромбоцитопенії), онкологічних захворювань (гострі та хронічні лейкемії, лімфоми, множинна мієлома), мієлопроліферативних захворювання. Серед її медичних інтересів - хіміотерапія, радіотерапія, імунотерапія та цільова терапія для лікування раку грудей, легень, шлунка та інших органів. Вона активно використовує новітні методи діагностики та лікування, впроваджуючи інноваційні технології для забезпечення найкращих результатів для своїх пацієнтів.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-07-15
Львів вул. Івана-Теодозія Куровця, 10 р.Франківський
Стоматолог-ортопед
Зоряна Ярославівна, стоматолог-ортопед другої категорії, магістр ортопедичної стоматології, спеціалізується на всіх видах ортопедичного лікування, мікропротезування, протезування на імплантатах.
Кардіолог
Лікар вищої кваліфікаційної категорії, консультує пацієнтів із проблемами кардіологічного профілю. Лещук Олег Борисович спеціалізується на діагностиці порушень серцевого ритму, сприяє у лікуванні міокардиту, тахікардії та стенокардії. Надає послуги з анестезіології.
Стоматолог-терапевт, ендодонт, Дитячий стоматолог
Дитячий лікар стоматолог спеціалізується на лікуванні зубів терапевтичного спрямування. Проводить лікування та пломбування кореневих каналів, займається відновленням структури зуба, проводить лікування карієсу та пошкодження зубів не каріозного походження. Гірська Мар'яна Олегівна спеціаліст у лікуванні захворювань пародонту, пародонтозу, пародонтиту, відбілювання зубів та художньої реставрації. Працює з новітніми матеріалами у стоматології.