Сторінка 21. Приватні лікарі у Львові
Знайдено 1024 лікаря
4 відгука
Габчак Галина
Дякую Вам величезне. Ви лікар від Бога. Дякую за порятунок і підтримку,за Ваш професіоналізм. Я щиро бажаю здоров‘я Вам , Вашим близьким і Вашим пацієнтам, а також успіхів і благополуччя . Миру, достатку, гармонії і щастя в житті.
Іванна
Хочу щиро подякувати лікарю за допомогу, який врятував мене від великої біди. Ігор Миколайович лікар від Бога, людина з великої літери. Низький Вам уклін і величезне спасибі
Христина Мединська
Крук Олена - спеціаліст своєї справи!!!
Висококваліфікована та головне для мене що доказова лікарка, фахівець своєї справи. Відповідально підійшла до лікування мого синочка . Лікування тільки по факту захворювання, без призначення фуфломіцинів і не потрібних ліків. Дуже задоволена та рекомендую . Якщо ви шукаєте такого спеціаліста, то вам тільки до Крук Олени!!!
07 жовтня '21 г.
Юлія
Дуже хороший лікар
Хірург, мікрохірург кисті
Лікар спеціалізується на загальній хірургії, пластичній хірургії, мікрохірургії та хірургії кисті. Займається лікуванням ургентних станів хірургічними методами. Бере активну участь у міжнародних конференціях та симпозіумах з хірургії.
Лікар спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні захворювань ЛОР-органів у дорослих та дітей. Здійснює видалення сторонніх тіл з носа, вуха та горла. Виконує промивання лакун мигдаликів, розтин фурункулів, продування вух та зупинку носової кровотечі. Лікує отит, гіпертрофію аденоїдів, риніт, тонзиліт та гайморит.
Психолог
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується в області акушерства та гінекології. Виконує УЗД для вагітних і здійснює ведення вагітності. Лікує патології шийки матки, займається профілактикою захворювань, які передаються статевим шляхом. Проводить міомектомію і встановлення внутрішньоматкової спіралі.
Офтальмолог, офтальмохирург
Врач с 28-летним опытом работы. Защитила диссертацию (2008) по теме «Повышение эффективности фоторефрактивной кератектомии (ФРК) при коррекции миопии высокой степени». Является автором более 30 статей и тезисов, опубликованных в Украине и за границей.
Консультація від 850
Акушер-гінеколог, репродуктолог
Лікар займається діагностикою та лікуванням гінекологічних захворювань. Виконує кольпоскопію, поліпектомію, кріодеструкцію шийки матки. Проводить інтимну контурну пластику, лазерне лікування шийки матки. Консультує з приводу підбору контрацепції. Лікує безпліддя, ендометріоз, ендометрит, молочницю, клімакс.
Стоматолог-гігієніст
Лікар спеціалізується на профілактиці стоматологічних патологій. Виконує фторування зубів, герметизацію фісур. Усуває наліт за допомогою сучасних методик. Лікує пародонтит. Коригує навик чистки зубів та виявляє проблемні місця, де скупчується наліт. Приймає дорослих та дітей.
Лікар отоларинголог вищої категорії. Займається лікуванням запальних процесів ЛОР-органів, проводить ендоскопічні та малоінвазивні втручання на ЛОР-органах, виконує естетично-реконструктивні операції носа. Закінчив Ужгородський державній університет.
Лікар Подебрий Андрій Орестович, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії. Займається діагностикою та лікуванням захворювань урологічного профілю, в тому числі репродуктивної та еректильної дисфункції, зниження лібідо у чоловіків. Спеціалізується на екстракорпоральній ударно хвильовій терапії, контактній лазерній уретеролітотрипсії, захворюваннях передміхурової залози, сечового міхура. Також проводить процедуру оптичної уретротомії, займається проблеми онкоурології.
Гастроентеролог дитячий
Лікар гастроентеролог першої категорії. Займається лікуванням органів шлунково-кишкового тракту, спеціалізується на лікуванні дуоденіту, холециститу, виразкової хвороби, панкреатиту. Закінчила Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького.