Баннікова Алла Давидівна

Лікар Баннікова Алла Давидівна спеціалізується в області неврології. Надає всю необхідну консультацію з питань захворювань нервової системи. Визначає механізми появи хвороб головного мозку. Проводить електроміографію та реоенцефалографію, що дозволяють визначити причини відхилення в роботі нервової системи. Також практикує полісомнографію. Лікує вегетосудинні дистонії, неврози, мігрені, невралгії, спазми серцевих м’язів, порушення сну, втрату короткотривалох пам’яті. Призначає медикаментозний, безмедикаментозний, фізичний та хірургічний типи лікування. Надає консультацію щодо профілактики захворювань нервової системи.
Запись к врачу через сервис Likarni.com временно не производится

23 декабря '19г.
Що за переклад? ,,Чудовий чоловік'' про жінку? Може, чудова людина? Всього один відгук, і дуже неприємно, що його не відредагували. Це, напевно, недолугий переклад з російської. А Алла Давидівна, дійсно, прекрасна людина
Віра
11 января '17г.
Думала, ці кляті болі мене ніколи не відпустять. Якби не Алла Давидівна, не знаю, чим все це закінчилося б. Чудовий лікар, чудовий чоловік. Низько їй кланяюсь!
Оцените врача по 10-и бальной шкале

Участь в асоціаціях