Сторінка 2. Імплантологи у Львові

Михаил
На приеме врач был очень серьезным и внимательным. Лечение провел быстро и совсем не больно. Рекомендую.
Віра
Дуже уважний лікар, гарно ставиться до пацієнтів, лікування провів абсолютно безболісно! Спасибі за допомогу!
07 вересня '16 г.
Орест
Довелось рік назад відвідати цього лікаря,але на той момент не було можливості залишити свій відгук.Дякую пане Яреме,що Ви є більше би таких лікарів!Дякую сайту за можливість лишити свій відгук!
Артем
При обращении в клинику врача не выбирал и очень рад, что попал именно к Роману Ивановичу. Очень хороший доктор. Рекомендую!
08 травня '16 г.
Валерія
Гімон – досвідчений, дуже талановитий та впевнений у собі лікар-стоматолог. Дуже гарно знає свою справу.
30 серпня '16 г.
Замечательный доктор. Хорошо проводит лечение.
26 травня '16 г.
Стоматолог-хірург, Ортопед
Лікар-стоматолог вищої категорії, спеціалізується на хірургічній, терапевтичній та ортопедичній стоматології. Лікар проводить лікування хвороб зубо-щелепової системи.
Лікар-стоматолог другої категорії, займається протезуванням, проводить імплантацію. Надає послуги в лікуванні адентії, карієсу, видаляє зубний камінь.
Стоматолог-хірург, Ортопед
Стоматолог-хірург, ортопед, лікар першої категорії, володіє методиками хірургічного та ортопедичного лікування зубів. Спеціалізується на постановці імплантів, пародонтологічних операціях, резекціях верхівки коренів, видалення зубів, кист.
Хірург-імплантолог
Хірург-імплантолог проводить видалення зубів будь-якої складності, імплантацію зубів, кісткову пластику, видалення новоутворень (кіст). Лікар проводить всі види хірургії в умовах седації,проводить консультування щодо складання комплексного індивідуального плану лікування.
Імплантолог
Закінчив Львівський Національний Медичний Університет ім. Д.Галицького у 1988 році.
Ортодонт
Наталія Василівна лікар вищої категорії ортодонт, займається підбором і встановленням брекет-систем, лінгвальних пластин, капів.