Сторінка 7. Хірурги у Львові

Алеся
Провел необходимое оперативное лечение быстро и качественно.
07 серпня '16 г.
Лідія
Що стосується пластичної хірургії, то для мене важливий тактичний підхід і лікарський досвід. Всього цього не позичати Яворському, з будь-якими проблемами допоможе вам впоратися, я дві операції у нього робила-знаю!
30 серпня '16 г.
Альбина
Мне все понравилось. Теперь я выгляжу на все 100)))
Тетяна
Андрій Богданович відомий і талановитий пластичний хірург. Радий що мені його вчасно порадили, він позбавив мене косметичного дефекту, тож зараз я виглядаю добре.
04 листопада '16 г.
Ірина Дацко
Дар від Бога бути хірургом
Ігор
Виявив захворювання та призначив ефективні методи лікування. Я сам лікар і можу впевнено сказати, що Горін - справжній професіонал.
23 вересня '16 г.
Нейрохірург
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Отоларинголог, дитячий отоларинголог, ЛОР-хірург
Лікар-отоларинголог, який спеціалізується на діагностиці та лікуванні ЛОР-захворювань. Він надає висококваліфіковану допомогу в лікуванні таких захворювань, як хвороби горла, носа, вух, а також захворювання верхніх дихальних шляхів. активно працює з пацієнтами різного віку, надаючи консультації, лікування та профілактичні заходи.
Львів Стрий, вул. Симона Петлюри, 72
Лікар УЗД
Дитячий хірург
Дитячий уролог, дитячий хірург
Хірург
Дмитро Петрович володіє основними та сучасними хірургічними техніками, у тому числі лапароскопічними та малоінвазивними методами. Має досвід роботи в хірургії, онкохірургії та ендокринній хірургії. Проводить УЗД обстеження щитоподібної залози та ТАПБ вузлів ЩЗ.
Львів вул. Івана-Теодозія Куровця, 10 р.Франківський
Хірург, дитячий хірург, лікар з ультразвукової діагностики
Анастасія Фуртак має кваліфікацію загального та дитячого хірурга, спеціаліста з ультразвукової діагностикою. За плечима лікарки навчання у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького за спеціальністю «Загальна медицина», диплом магістра та спеціалізація за напрямами «Дитяча хірургія» та «Ультразвукова діагностика». З 2019 по 2024 рік працювала лікарем загальної та дитячої хірургії під час медичної місії у Гані, Африка; Південній Кароліні, США; у короткострокових, мобільних медичних клініках у Гватемалі та у сільських місцевостях на Сході та Заході України. Практикувала, як дитячий хірург у Першому львівському медичному об’єднанні «Дитяча лікарня Святого Миколая». На даний час працює у Медичній клініці Українського католицького університету, як лікар з УЗД та дитячий хірург. Із 2021 року є членкинею Американського коледжу хірургів (American College of Surgeons). У 2025 році спільно з Медичною клінікою УКУ та хірургами з Американської колегії хірургів у співпраці з організували практичний тренінг для військових хірургів на тему «Політравма». Паралельно з проходженням інтернатури викладала дисципліну «Хірургія та інтенсивна терапія» у Новгород-сіверському медсестринському коледжі, де здобула навики викладача. Брала участь у соціальних та релігійних проєктах та працювала перекладачем з англійської мови при Церкві та у християнських волонтерських організаціях.