Сторінка 4. Приватні лікарі у Львові

Фільтр: (Знайдено 928 лікарів 6 відгуків) Сортування: (Оцінка)
Классный доктор. Сначала зуб удалил, потом поставил имплант, работа и в том, и в другом случае была идеальной. Врач компетентный, с пониманием относится даже к самым трусливым пациентам. Удаляла первый раз, поэтому было страшно. Я ему премного благодарна. Настоящий мастер!
Artem
Дуже хороший лікар, був уже декілька разів , і як тільки піду.. ще й не далеко від мого місця проживання!!! спасибі
Мирослав
Роман працює тільки з якісним матеріалами, тому всі пломби, що ставив у нього служать довго. Повторно з однією проблемою не було приводу звертатись, все добре!
15 вересня '16 г.
Оксана
Я дуже задоволена вибором лікарки!!! Провела лікування на вищому рівні. Рекомендую її всім)
21 жовтня '16 г.
Лікар другої категорії, є спеціалістом в терапевтичній стоматології. Здійснює лікування зубів, навколозубних тканин, запалень ясен, зубних каналів.
Львів вул. Виговського, 20 Б р.Залізничний
Лікар-стоматолог другої категорії, займається протезуванням, проводить імплантацію. Надає послуги в лікуванні адентії, карієсу, видаляє зубний камінь.
Педіатр
Лікар-педіатр, фахівець з масажу для немовлят. Веде прийом пацієнтів з самого раннього віку, здійснює лікування захворювань різноманітних органів.
Стоматолог-хірург, Ортопед
Стоматолог-хірург, ортопед, лікар першої категорії, володіє методиками хірургічного та ортопедичного лікування зубів. Спеціалізується на постановці імплантів, пародонтологічних операціях, резекціях верхівки коренів, видалення зубів, кист.
Дерматокосметолог
Лікар дерматокосметолог, проводить процедури по омолодженню обличчя, використовуючи елос-технології. Лікар робить біорепарацію та біоревіталізацію шкіри, володіє технологією контурної пластики. Є автором власної методики з лікування акне.
Лікар-стоматолог, спеціалізується на наданні терапевтичних послуг. Займається ендодонтичним лікуванням, пломбуванням зубів різними пломбами, також проводить реставрацію і протезування.
Пластичний хірург
Лікар пластичний хірург, керівник ЛОР-служби центру пластичної хірургії “PRO-COSMETIC”. Спеціалізується на функціональній та естетичній ринопластці, лікуванню хропіння.
Судинний хірург
Львів вул. Івана-Теодозія Куровця, 10 р.Франківський
Кардіолог
Доцент, кандидат медичних наук, лікар-кардіолог, проводить лікування хвороб серцево-судинної системи. Наталія Анатоліївна активно займається науковою роботою.
Львів вул. Івана-Теодозія Куровця, 10 р.Франківський
Ендоскопіст
Ірина Ярославівна займається інструментальної діагностикою верхнього відділу шлунково-кишкового тракту, проводить контроль за терапевтичними заходами. Виконує езофагогастродуоденоскопію (за потреби з біопсією).