Сторінка 4. Приватні лікарі у Львові

Фільтр: (Знайдено 926 лікарів 4 відгука) Сортування: (Досвід)
Марія
Звернулась до лікарки навмання і не прогадала — дуже класний спеціаліст, дякую за надану допомогу!
06 вересня '16 г.
Дмитро
Всі профілактичні огляди прохожу тільки в Катерини Олександрівни. Рекомендую!
09 листопада '16 г.
Антон
Недавно проходил лечение. Все понравилось. Спасибо.
12 серпня '16 г.
Максим
Мені все сподобалось. При необходності, буду звертатись тільки до неї.
Лікар-стоматолог, проводить лікування і профілактику захворювань зубів, ясен. Катерина Олександрівна робить процедури по естетичному відновленню зубів.
Лікар-стоматолог, спеціалізується на терапевтичній стоматології. Надає послуги в сфері естетичного відновлення зубів, лікуванні різноманітних пошкоджень зубів, професійної гігієни, відбілювання.
Лікар-стоматолог-ортодонт, магістр медицини Член Асоціації Ортодонтів України з 2009 року Заступник голови секції молодих науковців АОУ Є дійсним членом Всесвітньої Федерації Ортодонтів (WFO), Європейського ортодонтичного товариства (EOS) та Італійського ортодонтичного товариства (SIDO) З професійним стажем роботи понад 10 років. Великий досвід і бездоганне розуміння механіки руху зубів, їхньої правильної роботи і функції кожного зуба. Спеціалізується на виправлення прикусу дорослих і наймолодших пацієнтів з використанням міофункціональних трейнерів, а також з допомогою зніміної апаратури, брекет-систем, прозорих кап.
Стоматолог-хірург
Андрій Олегович стоматолог-хірург, проводить усі види хірургічного лікування захворювань зубів. Застосовує сучасні методи в хірургічній стоматології для збільшення якості лікування.
Лікар-стоматолог, займається лікуванням та профілактикою захворювань зубів. В роботі лікар використовує нові технології та новітні підходи в терапевтичній стоматології.
Стоматолог-ортопед
Стоматолог-ортопед, спеціалізується на протезуванні, гнатології та остеопатії. Олег Андрійович має великий досвід роботи та стажування в Німеччині.
Лікар-стоматолог Руслан Миколайович, надає реабілітацію пацієнтам з проблемами зубощелепної системи, займається лікуванням та профілактикою захворювань зубів і ясен.
Стоматолог-ортопед
Ігор Михайлович лікар стоматолог-ортопед, практикує всі сучасні технології ортопедичного лікування в стоматології. Займається протезуванням за допомогою коронок, виготовлених з кераміки, мостоподібних протезів та інших.
Львів вул. Генерала Чупринки, 33 р.Франківський
Лікар-стоматолог, займається лікуванням та профілактикою захворювань зубів. Галина Степанівна використовує нові технології та новітні підходи в терапевтичній стоматології. Лікує карієс, пародонтит, пульпіт, зубний камінь.
Львів вул. Генерала Чупринки, 33 р.Франківський
Юрій Миронович лікар-стоматолог, головний лікар клініки стоматології «Симбіотика». Має великий досвід роботи у сфері ендодонтії, мікрохірургії, імплантології. Займається викладацькою та науковою діяльністю.