Сторінка 2. Пластичні хірурги у Львові
21 відгук
Наукова ступінь
Категорія
Алеся
Провел необходимое оперативное лечение быстро и качественно.
07 серпня '16 г.
Лідія
Що стосується пластичної хірургії, то для мене важливий тактичний підхід і лікарський досвід. Всього цього не позичати Яворському, з будь-якими проблемами допоможе вам впоратися, я дві операції у нього робила-знаю!
30 серпня '16 г.
Альбина
Мне все понравилось. Теперь я выгляжу на все 100)))
11 липня '16 г.
Тетяна
Андрій Богданович відомий і талановитий пластичний хірург. Радий що мені його вчасно порадили, він позбавив мене косметичного дефекту, тож зараз я виглядаю добре.
04 листопада '16 г.
Ірина Дацко
Дар від Бога бути хірургом
Римма
Располагает к себе с первых минут приема. Лечение проводит хорошо. Я осталась очень довольна полученным результатом.
24 липня '16 г.
Офтальмолог-ретинолог, офтальмохирург
Романюк Олена Сергіївна
Специализируется на патологиях заднего отрезка глаза: лечении дистрофических заболеваний сетчатки, макулодистрофии, диабетических и посттромботических ретинопатиях, лазерном лечении вторичной катаратки. Врач с 16-летним опытом работы. Проводит лазерное лечение заболеваний сетчатки, интравитреальное введение лекарственных препаратов, имеет все инструментальные методы диагностики (оптическая когерентная томография, фото глазного дна, флюоресцентная ангиография). Постоянный участник научно-практических конференций. Елена Сергеевна является ассистентом ветреоретинального хирурга.
Консультація від 550
Пластичний хірург
Лікар пластичний хірург, керівник ЛОР-служби центру пластичної хірургії “PRO-COSMETIC”. Спеціалізується на функціональній та естетичній ринопластці, лікуванню хропіння.
Косметолог
Ярина Михайлівна лікар веде прийом пацієнтів із захворюваннями нігтів, волосся та шкіри. Лікує гіпергідроз, вугрі, купероз. Проводить такі процедури, як мезотерапія, контурна пластика, хімічний пілінг, біоревіталізація, лазерну епіляцію та ін.
Консультація безкоштовно
Дерматокосметолог
Лікар дерматокосметолог, проводить процедури по омолодженню обличчя, використовуючи елос-технології. Лікар робить біорепарацію та біоревіталізацію шкіри, володіє технологією контурної пластики. Є автором власної методики з лікування акне.
Царук Владислав Ярославович
Висококваліфікований лікар з численною кількістю курсів, семінарів та конференцій. Спеціаліст, що надає широкий спектр послуг з максимально точним результатом.
Лікар знає як вирішити будь яку задачу.
Царук Мар‘яна Михайлівна
Лікар знає як вирішити будь яку задачу.
З нею Ваше здоров’я в безпеці!