Сторінка 2. Пластичні хірурги у Львові

Алеся
Провел необходимое оперативное лечение быстро и качественно.
07 серпня '16 г.
Лідія
Що стосується пластичної хірургії, то для мене важливий тактичний підхід і лікарський досвід. Всього цього не позичати Яворському, з будь-якими проблемами допоможе вам впоратися, я дві операції у нього робила-знаю!
30 серпня '16 г.
Альбина
Мне все понравилось. Теперь я выгляжу на все 100)))
Тетяна
Андрій Богданович відомий і талановитий пластичний хірург. Радий що мені його вчасно порадили, він позбавив мене косметичного дефекту, тож зараз я виглядаю добре.
04 листопада '16 г.
Ірина Дацко
Дар від Бога бути хірургом
Римма
Располагает к себе с первых минут приема. Лечение проводит хорошо. Я осталась очень довольна полученным результатом.
Пластичний хірург
Пластичний хірург, спеціалізується на високотехнологічних операціях з естетичної та реконструктивної хірургії. Професійна діяльність охоплює повний спектр корекції обличчя та тіла: від ринопластики та омолодження до мамопластики та контурної пластики тіла. Поєднує наукову діяльність із практичним досвідом, що дозволяє проводити складні втручання з мінімальною травматизацією та акцентом на природний результат. Використовує інноваційні методики для видалення рубців та корекції дефектів, забезпечуючи пацієнтам високу естетику та впевненість у собі.
Дерматовенеролог, косметолог
Лікар висококваліфікована, дуже комунікабельна та доброзичлива, якісно та ефективно допомагає пацієнтам/пацієнткам у сфері здоров`я та краси шкіри та волосся.
Львів вул. Туган-Барановського 9 р.Личаківський
Львів вул. Антоновича, 102 / вул. Героїв УПА 73 р.Франківський
Пластичний хірург
Лікар пластичний хірург, керівник ЛОР-служби центру пластичної хірургії “PRO-COSMETIC”. Спеціалізується на функціональній та естетичній ринопластці, лікуванню хропіння.
Косметолог
Ярина Михайлівна лікар веде прийом пацієнтів із захворюваннями нігтів, волосся та шкіри. Лікує гіпергідроз, вугрі, купероз. Проводить такі процедури, як мезотерапія, контурна пластика, хімічний пілінг, біоревіталізація, лазерну епіляцію та ін.
Консультація безкоштовно
Дерматокосметолог
Лікар дерматокосметолог, проводить процедури по омолодженню обличчя, використовуючи елос-технології. Лікар робить біорепарацію та біоревіталізацію шкіри, володіє технологією контурної пластики. Є автором власної методики з лікування акне.
Косметолог, дерматолог
Лікар-дерматокосметолог, який поєднує медичний підхід, безпеку та естетику. Для лікаря важливо не просто покращити зовнішність, а допомогти пацієнту відчути впевненість у собі, зберігаючи природність і здоров’я шкіри. Любить природні результати, делікатний підхід і моменти, коли пацієнт дивиться в дзеркало з посмішкою.
Косметолог, дерматолог, дерматовенеролог
Спеціалізується на лікуванні різних проблем шкіри та підборі ефективних рішень для кожного пацієнта. У своїй роботі завжди складає індивідуальний план лікування, враховуючи особливості шкіри, спосіб життя та запит пацієнта. Для лікаря важливі природний результат, безпека та комфорт на кожному етапі лікування.
Косметолог, дерматолог
Лікар-дерматолог та лікар-естетичної медицини. Займається діагностикою та лікуванням захворювань шкіри, а також підбором ефективних естетичних рішень з урахуванням індивідуальних особливостей пацієнта. У своїй практиці поєднує сучасні дерматологічні підходи та інʼєкційні й апаратні методики.
Консультація 1000/1100 грн.
Косметолог, дерматолог, дерматовенеролог, дерматохірург
Спеціалізується на апаратних і доглядових процедурах для обличчя та тіла, лазерній епіляції, а також ін’єкційних методиках: мезотерапія, біоревіталізація, плазмотерапія, ботулінотерапія та ін’єкції ліполітиків.