Сторінка 68. Приватні лікарі у Львові

Іра
Консультувалася в Іванни Володимирівни на минулому тижні. Гарний і кваліфікований спеціаліст, майстер своєї справи. Рекомендую.
Сергій
Кращого не існує)
12 червеня '17 г.
Галина
Роксолана Львівна привела мої зубки в повний порядок. Зараз відвідую її тільки для чищення, відбілювання, все робить відповідально - бездоганний сервіс, рекомендую.
Роман
Проводит лечение на высшем уровне! Рекомендую!
Лікар веде консультативний прийом пацієнтів, володіє всіма методами апаратної та інструментальної діагностики органа зору, оптичної та контактної корекції. Проводить лазерне лікування захворювань сітківки, інтравітреальне введення лікарських препаратів, має всі інструментальні методи діагностики. Іванна Володимирівна націлена на постійний розвиток, регулярно поглиблює свої знання спеціалізованих курсів. Постійний учасник офтальмологічних науково-практичних конференцій.
Консультація від 650
Стоматолог першої категорії, займається імплантацією та лікуванням зубів. Проводить установку сучасних коронок, вінірів, Лікує стоматит, зубний камінь, карієс, пульпіт, пародонтоз.
Стоматолог-терапевт, ортодонт
Лікар, практикуючий у терапевтичній стоматології. Фахівець з відбілювання зубів та їх реставрація, лікування карієсу, який глибоко торкнувся зубної тканини. Тетяна Олександрівна Стецишин, ґрунтуючись на сучасних методиках, проводить лікування пародонтиту, гінгівіту, пародонтозу. Надає послуги з виправлення прикусу зубів, встановлення брекетів, пломбування кореневих каналів та відновлення структури зуба.
Стоматолог-ортопед
Стоматолог-ортопед, спеціалізується на протезуванні, гнатології та остеопатії. Олег Андрійович має великий досвід роботи та стажування в Німеччині.
Акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст
Лікар Рачкевич Олена Станіславівна спеціалізується на акушерстві та гінекології. Кваліфікований УЗ-діагност, проводить обстежування для пацієнток із патологіями репродуктивної системи та вагітних жінок. Лікує хвороби, що вражають шийку матки. Також призначає лікування при запальних та інфекційних недугах.
Онколог, хірург
Консультативна допомога в лікуванні раку шлунку, печінки, підшлункової залози, псевдоміксоми очеревини.
Гінеколог, Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Молодий спеціаліст в сфері жіночого статевої системи, який керується доказовими методами лікування. Володіє навиками оперативних втручань: відкрита хірургія, вагінальна хірургія, лапароскопія, гістерорезектопія, хірургчних операцій на зовнішніх статевих органів.
Невропатолог
Косметолог, трихолог, дерматолог
Лікар-дерматолог, косметолог та трихолог із сучасним підходом до здоров’я шкіри та волосся. У своїй роботі поєднує доказову медицину, індивідуальний підхід до кожного пацієнта та естетичне бачення гармонійних результатів. Спеціалізується на лікуванні дерматологічних і трихологічних захворювань, а також на підборі ефективних косметологічних процедур для покращення якості шкіри та профілактики вікових змін. Регулярно проходить навчання, підвищення кваліфікації та працює лише з сертифікованими препаратами і апаратами.
Володимир
07 липня '26р.
Дякую за ефективне лікування себорейного дерматиту
Консультація 1000/1100/1400 грн.
Акушер-гінеколог, репродуктолог
Приймає пацієнтів з проблемами безпліддя, зривів вагітності. Займається лікуванням жіночого безпліддя.