Сторінка 69. Приватні лікарі у Львові
Знайдено 1002 лікаря
3 відгука
Святослав
Дуже хороший спеціаліст! Неодноразово консультувалася у неї. Вона допомогла мені у вирішені багатьох моїх життєвих питань. Завдяки її сеансам, я змогла налагодити своє сімейне життя. Щиро вдячна цій чудовій людині за підтримку!
Марина Н.
Сьогодні була перша зустріч з психотерапевтом Надією Сергіївною! Мені дуже сподобалася консультація, я буду продовжувати сеанси з превеликим інтересом. Вона змогла мене зацікавити. Хочу відвідати групові заняття! Рекомендую!
Милана
Водила к Оксане маму, на диагностику сердца. Могу сказать только хорошее о самом враче, о выполненной ею работе. Ее квалификация не позволяет сомневаться, в качестве результатов. Спасибо.
10 травня '17 г.
УЗД-спеціліст
Лікар вищої кваліфікаційної категорії, спеціаліст з ультразвукової діагностики. Проводить УЗ-дослідження серця (ехокардіографія), внутрішніх органів, калитки, щитоподібної залози, кульшових суглобів, доплерографію ниркових і сонних артерій, доплер-ехографію у ангіології, від церебральних до периферійних судин. Займається науковою діяльністю, має друковані роботи з питань УЗ-дослідження ендометріозу у дівчаток та підлітків, доплерографічних досліджень патології нирок та ін. Регулярно підвищує свій професійний рівень на семінарах, конференціях — національних та міжнародних.
Психолог
Спеціаліст займається лікуванням тривожності, нервозності, панічних атак, допомагає впоратися з необгрунтованими страхами. Надає психологічну допомогу особам в складних життєвих ситуаціях. Здійснює лікування за допомогою сеансів психотерапії. У своїй діяльності використовує сучасні методики.
Стоматолог-хірург, Ортопед
Стоматолог-хірург, ортопед, лікар першої категорії, володіє методиками хірургічного та ортопедичного лікування зубів. Спеціалізується на постановці імплантів, пародонтологічних операціях, резекціях верхівки коренів, видалення зубів, кист.
Дерматокосметолог
Лікар дерматокосметолог, проводить процедури по омолодженню обличчя, використовуючи елос-технології. Лікар робить біорепарацію та біоревіталізацію шкіри, володіє технологією контурної пластики. Є автором власної методики з лікування акне.
Лікар-стоматолог, спеціалізується на наданні терапевтичних послуг. Займається ендодонтичним лікуванням, пломбуванням зубів різними пломбами, також проводить реставрацію і протезування.
Оториноларинголог, дитячий оториноларинголог
Семенюк Олександр Олександрович
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань носа та приносових пазух (одонтогенний синусит, вазомоторний риніт, аденоїдит, хронічний риносинусит), захворювань зовнішнього та середнього вуха (отит, отомікоз, отогематома, тубоотит, мастоїдит), захворювань внутрішнього вуха (негнійний лабіринтит, хвороба Меньєра), захворювань горла та гортані (хронічний тонзиліт, гіпертрофія піднебінних мигдаликів, ларингіт). Проводить проколювання вушок у дітей чи підлітків в умовах стерильного процедурного кабінету.
Гастроентеролог, терапевт
Діянич Тетяна Іванівна
Практичний досвіт та сучасні підходи до роботи у галузі гастроентерології. На її рахунку безліч консультацій та результативних лікувань. Лікар знає як вирішити будь яку задачу. З нею Ваше здоров’я в безпеці!
Педіатр
Шаян Наталія