Вайт енд Вайт Дентал Студіо Львів (White&White Dental Studio Lviv)

6.7
Wi-Fi
Оплата карткою
Безкоштовна парковка
Львів, вул. Шевченка, 80б (ЖК Шоколад)
р.Шевченківський
Пн — Пт: 09:00-20:00 Сб: 09:00-20:00

або дзвоніть за телефонами:

• Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

White&White Dental Studio — це сучасна стоматологічна клініка у Львові, де турбота про пацієнта поєднується з новітніми технологіями та високими стандартами лікування. Тут працює команда вузькопрофільних спеціалістів: терапевти, ортопеди, ендодонтист, гнатолог, пародонтолог, реставратори та хірурги з багаторічним досвідом.

Більше тисячі задоволених пацієнтів уже довірили нам здоров’я своїх зубів — і не пошкодували.

Чому обирають саме нас?

• Максимальна точність: Працюємо під мікроскопом, що дозволяє провести процедури з ювелірною точністю, мінімізуючи ризики.
  • Абсолютна стерильність: Ми суворо дотримуємося протоколів інфекційного контролю. Усі інструменти проходять кілька етапів стерилізації.
  • Цифрові технології: Сканери, 3D-діагностика, цифрове моделювання усмішки — це не майбутнє, а сьогодення White&White.
  • Комфорт пацієнта: Від першого візиту і до завершення лікування ви відчуваєте турботу, увагу та індивідуальний підхід.

Ми цінуємо ваш час і прагнемо зробити стоматологічне лікування не лише ефективним, а й приємним досвідом.

White&White Dental Studio у Львові — коли стоматологія стає мистецтвом.

• Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Вайт енд Вайт Дентал Студіо Львів (White&White Dental Studio Lviv), вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Комп`ютерна томографія (3D діагностика) сегмент 550
  • Запис на диск 50
  • Діагностика каріозних уражень DIAGNOcam (сектор 4-6 зубів) 280
  • Ще...

Відгуки та оцінки клініки

Немає відгуків та оцінок клініки
Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс

Лікарі клініки Вайт енд Вайт Дентал Студіо Львів (White&White Dental Studio Lviv)

Пецюх Соломія Іванівна
Кролівець Тетяна Григорівна
Ортодонт
Обрати фах
  • Ортодонт
  • Стоматолог
очистити

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
Ми пропонуємо повний спектр стоматологічних послуг - від профілактики до складних тотальних реабілітацій. Наші досвідчені лікарі з досвідом понад 10 років практики, забезпечують високоякісне лікування для всієї родини. Наша клініка має дві зручні локації, що дозволяє вам обрати найбільш комфортний варіант для вашого візиту. Ми використовуємо лише сучасні рішення, новітнє обладнання та високоякісні матеріали щоб гарантувати найкращі результати для наших пацієнтів. Ваш спокій завтра візит до нас сьогодні.
Пн — Пт: 09:00-21:00 Сб: 09:00-15:00
Центр подології «Твоя Стопа» — сучасний медичний заклад, що спеціалізується на комплексному догляді за стопами. Ми поєднуємо професійний підхід із сучасними технологіями для ефективного лікування та профілактики подологічних проблем.
Пн — Пт: 09:00-19:00 Сб: 09:00-19:00 Н: 10:00-15:00
ЛОР-центр та центр слуху «Беттертон» вже більше 10 років спеціалізується на передовій сурдології й отоларингології, надаючи пацієнтам широкий спектр послуг з діагностики слуху, підбору та налаштування слухових апаратів, виготовлення індивідуальних вкладишів, берушів тощо. Займається діагностикою та комплексною терапією запальних, інфекційних та хронічних патологій ЛОР-органів
Пн — Пт: 09:00-18:00
Пн — Пт: 09:00-19:00 Сб: 09:00-19:00 Н: 10:00-15:00