Вайт енд Вайт Дентал Студіо Львів (White&White Dental Studio Lviv)

6.7
Wi-Fi
Оплата карткою
Безкоштовна парковка
Львів, вул. Шевченка, 80б (ЖК Шоколад)
р.Шевченківський
Пн — Пт: 09:00-20:00 Сб: 09:00-20:00

або дзвоніть за телефонами:

• Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

White&White Dental Studio — це сучасна стоматологічна клініка у Львові, де турбота про пацієнта поєднується з новітніми технологіями та високими стандартами лікування. Тут працює команда вузькопрофільних спеціалістів: терапевти, ортопеди, ендодонтист, гнатолог, пародонтолог, реставратори та хірурги з багаторічним досвідом.

Більше тисячі задоволених пацієнтів уже довірили нам здоров’я своїх зубів — і не пошкодували.

Чому обирають саме нас?

• Максимальна точність: Працюємо під мікроскопом, що дозволяє провести процедури з ювелірною точністю, мінімізуючи ризики.
  • Абсолютна стерильність: Ми суворо дотримуємося протоколів інфекційного контролю. Усі інструменти проходять кілька етапів стерилізації.
  • Цифрові технології: Сканери, 3D-діагностика, цифрове моделювання усмішки — це не майбутнє, а сьогодення White&White.
  • Комфорт пацієнта: Від першого візиту і до завершення лікування ви відчуваєте турботу, увагу та індивідуальний підхід.

Ми цінуємо ваш час і прагнемо зробити стоматологічне лікування не лише ефективним, а й приємним досвідом.

White&White Dental Studio у Львові — коли стоматологія стає мистецтвом.

• Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Вайт енд Вайт Дентал Студіо Львів (White&White Dental Studio Lviv), вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Комп`ютерна томографія (3D діагностика) сегмент 550
  • Запис на диск 50
  • Діагностика каріозних уражень DIAGNOcam (сектор 4-6 зубів) 280
  • Ще...

Відгуки та оцінки клініки

Немає відгуків та оцінок клініки
Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс

Лікарі клініки Вайт енд Вайт Дентал Студіо Львів (White&White Dental Studio Lviv)

Пецюх Соломія Іванівна
Кролівець Тетяна Григорівна
Ортодонт
Обрати фах
  • Ортодонт
  • Стоматолог
очистити

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
МЦ громадського здоров’я «Інновація» здійснює діяльність з 2017 року. Мета закладу – надання якісної та комплексної медичної допомоги хворим на психічні розлади.
Пн — Пт: 08:00-17:00 Сб: 08:00-16:00
ЛОР-центр та центр слуху «Беттертон» вже більше 10 років спеціалізується на передовій сурдології й отоларингології, надаючи пацієнтам широкий спектр послуг з діагностики слуху, підбору та налаштування слухових апаратів, виготовлення індивідуальних вкладишів, берушей тощо. Займається діагностикою та комплексною терапією запальних, інфекційних та хронічних патологій ЛОР-органів.
Пн — Пт: 09:00-18:00 Сб: 09:00-18:00 Н: 10:00-16:00
Трутяк Роман Ігорович спеціалізується на судинній хірургії, флебології. Бере активну участь в наукових конференціях, відвідує сертифікаційні курси за спеціальністю. Автор і співавтор близько 60 наукових публікацій.
Пн — Пт: 09:30-16:00
RIKOTA – стоматологія, де вас лікують так, як треба. Мережа з 5 клінік працює для вас у Львові та Варшаві. Професійність лікарів, сервіс і щоденна турбота про здоров’я зубів стають частиною вашого лайфстайлу.
Пн — Пт: 09:00-20:00 Сб: 09:00-20:00