Врачи проктологи в Киеве (метро Шулявская)
05.03.2017
Лікар хороший, компетентна. З перших хвилин спілкування, помітно, що справжній знавець своєї справи! Все пояснила простою мовою, детально. Мені сподобалося. Таких фахівців, напевне, вже не знайдеш. Щиро рекомендую цього лікаря!
Валерий
Найтепліші і найщиріші слова подяки - лікарю Ользі Анатолівні. Професіонал з великої літери, чудовий лікар і просто чарівна жінка! Дякую Вам за прийом і рекомендації! Все було так, як повинно бути у професійного спеціаліста. Дякую!
Дуже хороший лікар, фахівець своєї справи! Дуже сподобався, чудово розуміється у своїй сфері діяльності. Все по справі, все розписує, а не як попало. Лікування ефективне, та швидко допомагає. Уже через декілька днів відчула поліпшення.
Юлія
Юрій Олексійович уважний і професійний лікар. Виразно і дохідливо пояснив у чому проблема і провів якісну діагностику. Після запропонованого лікування, моя дитина швидко пішла на поправку. Щиро вдячна Вам, за всі зусилля що Ви приклали!
Хирург, Проктолог, Сосудистый хирург (Флеболог)
Врач-хирург осуществляет консультативный прием пациентов хирургического профиля (флебология, проктология). Владеет навыками проведения хирургических процедур и манипуляций.
Хирург, Детский хирург,Проктолог, Флеболог, Пластический хирург
Автор 20 печатных работ, соавторство в 6 монографиях, автор 6 патентов на изобретения в хирургии.
Проктолог
Кулик Андрей Николаевич
Записаться на приемПоследняя запись была 2025-05-22
Проктолог, Хирург
Врач-проктолог высшей категории. Область профессиональных интересов лечении варикозного расширения вен конечностей, полипа анального канала и прямой кишки, пупочной и паховой грыж, а также безоперационное лечение хронической геморроидальной болезни.