Сторінка 8. Приватні лікарі у Львові
Ліля
Дуже вдячна Мирославі Романівні, що я мама двох діток! Була в неї на обліку в 2016 році, завдяки її уважності і відповідальності, вчасно скерувала мене на стаціонар (відчувала себе добре, але з'явився білок і піднявся тиск 130/90) не підтримала залишатися вдома, а спокійно дала зрозуміти, що краще бути під наглядом) через два дні мене вже прокесерили, події далі не складалися добре належним чином, але все таки жива і я і моя дитина!
Ярина
Мирослава Романівна дуже приємна, хороша, кваліфікована, освічена! Рекомендую!
Марія
Дуже мені сподобалась лікарка! Приємна, уважна! Рекомендую
Юлія
Компетентний лікар!
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Курилко Мирослава Романівна надає лікарську допомогу при фонових та запальних захворюваннях шийки матки, гострих та хронічних захворювань жіночих статевих органів, порушеннях оваріально-менструального циклу, загрозі переривання вагітності та інших гінекологічних патологіях. Володіє гістеро- та лапароскопічними методиками, виконує кольпоскопію, біопсію, взяття мазка на урогенітальні інфекції та ін. Здійснює ведення вагітності.
Мамолог, Пластичний хірург
Лікар-хірург вищої кваліфікаційної категорії, кандидат медичних наук. Виконує всі види оперативних втручань на органах черевної порожнини, заочеревенному просторі, щитоподібній залозі, м'яких тканинах. Проводить апендектомії, грижосічення зовнішніх гриж (у тому числі із застосуванням алопластики), холецистектомії (лапароскопічним методом), біліодігестивні операції, геміколектомії, резекції кішківника, торакоцентез та ін. Член Всеукраїнської асоціації хірургів України.
Радіолог
Доктор Євтух Вероніка Петрівна спеціалізується в області радіологічної діагностики, комп'ютерної томографії. Надає консультації діагноста. Досконало володіє методиками дослідження серця на КТ. Здійснює розшифровку результатів досліджень, постановку і уточнення діагнозу. Проходила стажування по спеціальності в Польщі та Австрії.
Рентгенолог
Фахівець в області радіології. Надає консультації діагноста. Володіє сучасними методами діагностики, серед яких ультразвукове дослідження, рентгенографія, комп'ютерна томографія, магнітно-резонансна томографія, ехокардіографія та ін. Проводить обстеження органів грудної клітки та черевної порожнини методами МРТ, КТ та рентгенографії. Виконує розшифровку результатів досліджень, постановку і уточнення діагнозу. Член Асоціації радіологів України.
УЗД-спеціліст
Доктор Свідрик Вікторія Володимирівна — спеціаліст з ультразвукової діагностики. Основний напрямок діяльності — допплерографія. Проводить транскраніальну допплерографію, дуплексне сканування артерій та вен верхніх та нижніх кінцівок, судин щитовидної залози, нирок, черевної аорти та її вісцеральних гілок. Також виконує ультразвукові дослідження органів черевної порожнини та заочеревинного простору, щитовидної залози, молочних залоз, органів малого тазу. Надає консультації діагноста. Постійно підвищує професійний рівень, навчається у передових національних школах УЗД.
Стоматолог-ортодонт
Лікар Андрусейко Ярослав Михайлович пропонує послуги дитячого стоматолога. Проводить консультативний прийом пацієнтів з метою профілактики та лікування профільних захворювань. Здійснює процедуру видалення, лікування та вибілювання зубів, корекцію зовнішнього вигляду зубного ряду, виправлення прикусу шляхом використання берекет систем. Спеціалізується на пломбування та лікуванні кореневих каналів, лікуванні пародонтозу та на пломбуванні молочних зубів.
УЗД-спеціаліст
Лікар Чубінська Олена Ігорівна, спеціаліст другої кваліфікаційної категорії. Надає послуги спеціаліста ультразвукової діагностики. Займається дослідженням організму людини за допомогою ультразвукових хвиль. Проводить обстеження всіх органів і тканин людини. Виявляє патології в розвитку на ранніх термінах вагітності. Робить обстеження органів черевної порожнини, щитовидної залози, органів малого тазу.
Судинний хірург
Лікар Кіхтяк Андрій Тарасович, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії. Займається питаннями, що стосуються хірургії, проводить діагностику та лікування розривів судин, захворювань вен. До компетенції лікаря входить лікування варикозного розширення вен, венозної недостатності, кровотеч, флебіт і тромбофлебіт, флеботромбоз, трофічні розлади. Проводить склеротерапію, мікрофлбектомію.
Хірург, Проктолог
Лікар хірург-проктолог першої категорії. Володіє сучасними методами діагностики та лікування проктологічних захворювань. Виконує видалення геморою, анальних тріщин, нориць, епітеліальних куприкових ходів, поліпів та ін.
Хірург
Лікар Загородній Олександр Володимирович спеціалізується в області абдомінальної хірургії, як відкритої, так і лапароскопічної хірургії. Займається перев'язкою ран, накладенням та зняттям швів. Проводить лікування захворювань внутрішніх органів, кісток, лікує травми кісток та переломи