Сторінка 2. Пародонтологи у Львові

Тетяна
Лікували свою 4-річну дитину під загальним наркозом. Дякуючи лікарю Марії Олександрівні та всій команді з 4 чоловік наші зубки здорові та все минулого добре (лікували аж 12 зубів!). Спочатку дуже хвилювалися, але після всього зрозуміли, що не помилилися. Справжні професіонали.
17 листопада '17 г.
Раіса
Мені подобається доброзичливість Марії до пацієнтів і позитивний настрій. А роботу свою вона виконує бездоганно і результатами лікування у неї я завжди задоволена.
03 вересня '16 г.
Валентин
У Пиговича бывал на прийоме, делали пломбирование и отбеливание. Все прошло без боли, зубы красиво смотрятся, я доволен качеством услуг и отношением.
05 вересня '16 г.
Инна
Приятная доктор. Ребенок от нее в полном восторге. Я даже не ожидала такой реакции)
01 вересня '16 г.
Дитячий стоматолог-терапевт, лікар займається профілактикою та лікуванням широкого спектру зубних патологій. Від лікування карієсу у малюків віком до одного року до проведення стоматологічних процедур під загальним наркозом.
Стоматолог-хірург
Стоматолог-хірург, вищої категорії, володіє широким профілем хірургічного лікування у стоматології, також займається зубною імплантацією.
Стоматолог-хірург, Ортопед
Андрій Ярославович лікар першої категорії, стоматолог-хірург, ортопед. Спеціалізується на повному спектрі послуг з хірургічної стоматології. Займається видаленням зубів, клаптевими операціями, пластикою вуздечки верхньої і нижньої губи. Лікар проводить художню реставрацію зубів і зубних рядів.
Стоматолог-ортопед, Стоматолог
Лікар першої категорії, стоматолог ортопедичного та терапевтичного профілю. Лікар спеціалізується на невідкладній стоматологічній допомозі. Проводить професійне очищення емалі, пломбування зубів, лікування карієсу. Займається реставрацією зубів.
Лікар вищої категорії спеціалізується на загальній стоматології. Проводить ендодонтичне лікування, професійне відбілювання та гігієну ротової порожнини. Лікар застосовує сучасні методи лікування та профілактики в стоматології. Є доцентом кафедри терапевтичної стоматології Ужгородського національного університету.
Стоматолог першої категорії, займається імплантацією та лікуванням зубів. Проводить установку сучасних коронок, вінірів, Лікує стоматит, зубний камінь, карієс, пульпіт, пародонтоз.
Стоматолог-ортодонт
Лікар першої категорії стоматолог-ортодонт, практикує ендодонтичне лікування, лікує всіх видів патологій прикусу, робить пломбування. Лікує карієс, періодонтити, гінгівіти, стоматити, пульпіти.
Дитячий стоматолог, спеціалізується на терапевтичній стоматології. Лікар проводить лікування карієсу, проводить пломбування молочних зубів.
Стоматолог-хірург, Ортопед
Лікар-стоматолог вищої категорії, спеціалізується на хірургічній, терапевтичній та ортопедичній стоматології. Лікар проводить лікування хвороб зубо-щелепової системи.
Лікар-стоматолог, спеціалізується на наданні терапевтичних послуг. Займається ендодонтичним лікуванням, пломбуванням зубів різними пломбами, також проводить реставрацію і протезування.