Сторінка 3. Офтальмологи у Львові
Маргарита
Помогла устранить нарушения зрения, за что большое спасибо!
17 травня '16 г.
Олена
Христина — гарний офтальмолог та вихована людина. З розумінням підійшла до моєї проблеми, разом ми досягли відмінних результатів.
12 липня '16 г.
Маргарита
Помогла устранить нарушения зрения, за что большое спасибо!
17 травня '16 г.
Олена
12 липня '16 г.
Олег
Индивидуальный подход к каждому ребенку. Толковые рекомендации, внимательность к мелочам и эффективное лечение. Рекомендую.
25 серпня '16 г.
Очень приятная доктор. Рекомендую.
08 серпня '16 г.
Офтальмолог-ретинолог
Романюк Олена Сергіївна
Спеціалізується на патологіях заднього відрізка ока: лікуванні дистрофічних захворювань сітківки, макулодистрофії, діабетичних та посттромботичних ретинопатіях, лазерному лікуванні вторинної катаракти. Лікар з 12-річним досвідом роботи. Проводить лазерне лікування захворювань сітківки, інтравітреальне введення лікарських препаратів, має всі інструментальні методи діагностики (Оптична когерентна томографія, фото очного дна, флюоресцентна ангіографія). Постійний учасник науково-практичних конференцій. Олена Сергіївна є помічником вітреоретинального хірурга.
Консультація від 550
Офтальмолог дитячий, офтальмолог
Сіротіна Олена Іванівна
Лікар з 15 річним досвідом роботи. Олена Іванівна володіє всіма методами апаратної та інструментальної діагностики, очкової та контактної корекції, веде амбулаторний прийом. Займається рефракційною терапією.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Консультація від 550
Бігун Наталія Михайлівна
Дерев’ягін Дмитро Олександрович
Яремчук Лілія
Офтальмолог, катарактальний хірург
Явтушенко Володимир Володимирович
Лікар з 30-річним досвідом роботи. Провів понад 20 000 мікрохірургічних операцій різного ступеня складності. Член Європейського товариства катарактальних та рефракційних хірургів (ESCRS), член Американського товариства катарактальних та рефракційних хірургів (АSCRS), член асоціації офтальмологів України, які займаються хірургічною практикою.